Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти, прикрашені нами, красиві торти, звичайних форм
Натонька
прагну досконалості...
18 жовтня 2010 18:37
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
19 листопада 2011 12:33
Повідомлення #341


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Zainka,
дякую

Цитата: Zainka
А туфелька з чого зроблена? Це желатинова мастика?


мастика із мармишок,переживала що не висохне,але Богу дякувати підсохло добре :smile: .
Перейти на початок сторінки
Pakahontas
20 листопада 2011 18:45
Повідомлення #342


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 78
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 231
Натонька, Каструля і повар Клас ви справжня майстриня .
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
20 листопада 2011 23:19
Повідомлення #343


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Натонька
Каструля і повар

Дуже цікава ідея оформлення торта. Симпатичний тортик. Мабудь для кухарки.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
20 листопада 2011 23:30
Повідомлення #344


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Вчора на свій день народження спекла тортика. Святкували в колі сім'ї, тож не дуже старалася прикрашати.

Торт "Святковий". Вага 2 кг. Бисквіт з кремом тофі та пташинне молоко з головної сторінки. Покритий шоколадом. Вироби з ММ мастики.
Доречі, крем тофі та пташинне молоко супер. Готувала вперше.
Перейти на початок сторінки
musya
21 листопада 2011 00:06
Повідомлення #345


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Іриска,
гарнесенький бантик :m05108: :18e0:
Перейти на початок сторінки
musya
21 листопада 2011 00:09
Повідомлення #346


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Натонька,
супер!!!!оригінально :a0a:
Перейти на початок сторінки
нетік
21 листопада 2011 00:26
Повідомлення #347


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
ДОРОГІ ДІЧАТА!!! Висловлюйте свої захоплення у репутаціях, ставляти форумчанкам "+". А якщо пишете то одним повідомленням. По правилах форуму підряд два і більше повідомлень можна писати коли висталяєте рецепт або фото тортів, МК...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
irishka80
21 листопада 2011 13:15
Повідомлення #348


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
хочу придложити трішки шоколаду
пригощайтесь торт"П*яна вишня" оформлення шоколад вага 2,150кг
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
21 листопада 2011 13:23
Повідомлення #349


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
irishka80,
Гарний і симпатичний тортик.
В мене запитання. як зроблені крихти?
коли плавиться шоколад на вироби, до нього потрібно додавати масло чи молоко, і скільки?
Перейти на початок сторінки
galalviv
21 листопада 2011 19:27
Повідомлення #350


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Торт "Перший дзвоник ":бісквіт,сметанковий крем+консервовані персики.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 листопада 2024 08:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100