Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
galalviv, квітка красива, особливо мені сподобалась серединка, це по вирубці, чи руками ліпили, а туфелька просто фантастична, як справжня, молодець, так тримати
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
galalviv,тортик класний, мені наприклад такий невдається, квітка гарна, особливо мені сподобалась серединка, як справжня( це вирубка, чи вручну ліпили)а про туфельку і мови нема, БЕЗДОГАННО, молодець
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
наталька,дякую,так приємно,коли хвалять,а не навпаки.Листочки для квітки вирізала формочкою для печива,які в моєї свекрухи є ще з радянських часів,а вирубок в мене ще немає ніяких(не доробилася ще),тому все роблю вручну і пристосовую все,що знайду вдома,(як палочки від дитячого барабану).Але щось все таки виходить.