Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Цей тортик робила ще в травні на ДН свекра. (Тільки-но фото привезли). робився він в авральних умовах - з 11 до 4-х ночі, та й ще з залишків мастики, бо в жіночки, якій замовляли тортик, щось там не виходило з нашим замовленням. Фотографувала теж вночі.... якось в житті він виглядав більш життєрадісно
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Торт "Для Куми" - шоколад на кип"ятку+ крем з шоколадного пудингу, масло, горіхи,родзинки,та кокос. стружка+ ММ мастика вперше працювала з кандурином, то трохи,по-моему, переборщила. Soni, дякую за МК банта!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Zainka,хочу подякувати тобі за ідею торта, у чоловіка було Д.Н. він працює в буд.фірмі.Мій торт"Мішок гіпсу GREINPLAST." вага 3.5кг.,торт "Білочка-сирник",шокомармишкова мастика.
Нема за що, ми тут всі напевно час від часу черпаємо ідеї одна одної, хоча дуже приємно, що комусь став у пригоді мій торт. А мішок greinplast вийшов дуже гарний