Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти, прикрашені нами, красиві торти, звичайних форм
Натонька
прагну досконалості...
18 жовтня 2010 18:37
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ponchik))
24 червня 2011 21:15
Повідомлення #191


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ось сьогодні зробила...)) мій перший...))))

не судіть...ще не профі)) але з цим сайтом, з його кондитерами, їх порадами та ідеями я думаю я чогось все ж таки доб*юсь)))

Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
24 червня 2011 22:58
Повідомлення #192


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: ponchik))
я думаю я чогось все ж таки доб*юсь)))


Молодець що пробуєш, а це ти зверху айсингом малювала??? Бо я ще до нього боюсь рухатись. А з чого мастика? І що в середині?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
25 червня 2011 08:26
Повідомлення #193


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
ponchik)), молодчинка :winked:
Почну розбір "польотів"))) скоріш за все або погано вимісила мастику, або багато пудри одразу додала - в деяких місцях трошки потріскалась мастика.
Раджу, витягнувши мармишки із мікроволновки, трохи всипати пудри, розмішати, накрити плівкою і почекати поки стане кімнатної температури. А вже потім поступово підпсипаючи пудру, гарно-гарно вимішувати мастику. Мастика тоді набагато еластичніша, і бере менше пудри, ніж гаряча)))

І ще із приводу айсингу) Чим збиваєш??
Білки треба збивати виделкою, потупово додаючи пудру, тоді не утворюється повітря, і він не ламається. А пудри треба стільки, щоб як на пробу видушити між двох пальців ниточку, вона повинна звисати і не рватися)))

Не ображайся, будь-ласка, за поради))) Я лише хочу допомогти))) Бо свого часу скільки перепсувала продуктів, поки щось путнє почало виходити))))
Перейти на початок сторінки
utya
25 червня 2011 08:43
Повідомлення #194


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Volo-shka, я так люблю твої поради... Вони завжди дуже користні.. І коли я щось ліплю... то відкриваю їх.. і роблю все по крокову
Перейти на початок сторінки
ponchik))
25 червня 2011 09:42
Повідомлення #195


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: Пушинка
Молодець що пробуєш, а це ти зверху айсингом малювала??? Бо я ще до нього боюсь рухатись. А з чого мастика? І що в середині?


так айсинг....але я з ним намучалась!!! я десь пів години легенько збивала виделкою....але я зробила велику на мою думку помилку - я ще погано збила білок, а всипала трошки пудри....і воно мені вже не було дуже густим(((
мастика маршмелло+пудра))
у середину торт"Мурашник"

Цитата: Volo-shka
Не ображайся, будь-ласка, за поради))) Я лише хочу допомогти))) Бо свого часу скільки перепсувала продуктів, поки щось путнє почало виходити))))


Volo-shka, я навіть і не думала ображатись!!!! я для того його сюди і виставила щоб мені все розяснили!!=)) дуже дякую за поради)))
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
25 червня 2011 10:16
Повідомлення #196


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: ponchik))
але я зробила велику на мою думку помилку - я ще погано збила білок, а всипала трошки пудри....і воно мені вже не було дуже густим

ponchik)), я збиваю айсинг так:
у білок всипаю 1 ст. л. пудри і починаю збивати виделкою, поступово додаючи по 1 ст. л. пудри. На 1 білок йде близько стакану пудри. В кінці можна додати пару кристаликів лимонної кислоти. Із цієї маси можна малювати візерунки і робити маленькі детальки на кружева))))
Перейти на початок сторінки
ponchik))
25 червня 2011 10:48
Повідомлення #197


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
оуу..)) все..на все життя запам*ятала)))

а те, що замість лимонної к-ти я додала лимонний сік впливає на сам айсінг???
Перейти на початок сторінки
Tanya0103
5 липня 2011 14:17
Повідомлення #198


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
тортик" для дідуся", Мій перший тортик 2 кг.з крекеру і сметани з вишнями і галареткою.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
7 липня 2011 10:16
Повідомлення #199


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Tорт НАЦІОНАЛЬНИЙ

Вага 2,5 кг в середині макові і шоколадні коржі+сирний крем+чорниці.
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
11 липня 2011 17:46
Повідомлення #200


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Торт для шанувальника пива "Пиво з раками"





Бісквітні коржі-вершковий крем-шоколад-ММ.Вага 2.200кг
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 5 травня 2024 19:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100