ponchik)), молодчинка
Почну розбір "польотів"))) скоріш за все або погано вимісила мастику, або багато пудри одразу додала - в деяких місцях трошки потріскалась мастика.
Раджу, витягнувши мармишки із мікроволновки, трохи всипати пудри, розмішати, накрити плівкою і почекати поки стане кімнатної температури. А вже потім поступово підпсипаючи пудру, гарно-гарно вимішувати мастику. Мастика тоді набагато еластичніша, і бере менше пудри, ніж гаряча)))
І ще із приводу айсингу) Чим збиваєш??
Білки треба збивати виделкою, потупово додаючи пудру, тоді не утворюється повітря, і він не ламається. А пудри треба стільки, щоб як на пробу видушити між двох пальців ниточку, вона повинна звисати і не рватися)))
Не ображайся, будь-ласка, за поради))) Я лише хочу допомогти))) Бо свого часу скільки перепсувала продуктів, поки щось путнє почало виходити))))