Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Тортик гарний, акуратний , квіти неперевершені. Сама композиція гарна, просто я не дуже люблю чогось торти з обручками , які в тебе якраз рівнесенькі , ідеальні. Не переживай, тортик дуже гарний- просто ти нанервувалась і може докінця не зробила заплановане , чи задумку не докінчила- бо вже настрою чи сил не вистарчало.Мені він здається просто трошечки інший , ніж твоі тортики. Навіть не знаю , чого. В Soni тортики як завжди гарненькі і акуратні, аж вже скучила за тими бантиками.
[quote=Натонька]Мастіка плаче жахливо... Маю надію, що довезуть добре[/quote тортик гарний, акуратний , квіти виглядають симпатично , подобаються контрасні кольора- класично білий+ червоний. Тепер запихаю торти в холодильник в пакетах поліетиленових (в двух для гарантіі) , без нічого не ставлю, а все в картонки пхати- то місця немає. Приймайте і мій перший весільний"Золотий" (бо кандуріну опять "нацяцькала") , нижній- спартак + крем змінений (оригінальний+ганаш , марскапоне 1:1), бисквіт + сирн. крем+ персики , верх- медові коржі +ганаш некрепкий+кокосова прослойка з Гавайського+ананаси, вага 9кг, ММ , ЖМ. Трохи інакше то все планувала з оздобою боків і по розмірах намудрувала трохи, але якось поскладала.Біля фігурки мали би бути персикові+білі квіточки , то навіть не встигла якось іх зробити- погано я щось час розпланува. Тяжкое "то дєло" тортик весільний , для мене був як перше замовлення моє по переживанню , а роботи як 3торта. Хоч клала в пакетах , нижній - добре, навіть ні трошки не змокрів , а от два верхніх- трошки змокріли, але нічого , тримались. Я іх накривала , то вже жарко в кухні було, навіть ледь порівняла, мастика трохи липла до утюжка. Треба все в прохолоді може робити , бо чого різниця виходить...
Дуже красивий торт! рівний! Мені дуже подобається ідея в оформлені! кольори підібрані в тон! Може, я б одноразові підставки не ставила б під торти. Я навіть не знаю, як краще)
Може, я б одноразові підставки не ставила б під торти. Я навіть не знаю, як краще
Дівчатка, всім дякую за плюсики і похвали .Христина, абсолютно з тобою згідна. Я так і планувала ,щоб взагалі по можливості рівно закрити підставки. Міряла, підрізала, накрила і зрозуміла, що видно буде тарілки. Хотіла персикове мастичне тонко під низ якесь рельєфне- та де там не встигала ніц, щось так довго з ним бавилась.Аз самими тарілками ненакритими- якось дивно, вони металік такий матовий , непасувало щось мені..Салфетками паперовими- то забіло і задешево, ніц не могла придумати, нервувала, робила об 12год, ав 16 вже віддавати -то добре, що хоч з тими підложками додумала. Ті рурки я обкрутила лєнтою , такою ,як знизу- просто на фото не сильно зрозуміло. Докінця не була задоволена, а як привезла до ресторану(попросили, не мали як) - то втішилась, бо дуже добре дивився з тим інтерєром і декором залу( то нова прибудова, я і не знала як там). То втихомирилась , що хоч так , бо роботи з ним багато , чи то я вже так"жалітись " стала.Дівчатка , вон трудяги які, попідряд роблять ті весільні , молодці.
Дівчата ВСІ тортики просто чудо,настоящий витвір мистецтва...скільки праці і терпіння можу тільки за ВАС порадіти.МОЛОДЦІ
Цитата: нінок
Приймайте і мій перший весільний"Золотий"
Ова!!!Супер класно,стильно дуууже мені сподобався ....Молодець все вміру !!! Ше маю питання ....Де ти підставку купувала...бо може пригодиться,а не знаю де краще замовити.