Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Подоляночка, Наталочка, тортики -супер!!!!!!!!! =дівчатка молодці . а скажіть як ви робите крем до весільних тортів, адже не факт що вони в холодильнику будуть стояти, переважно ставлять в прохолодному місці і все, скажіть крем не пливе а разом з ним і мастика, чи ви якийсь спеціальний крем робите, вибачайте шо так багато питаю просто теж треба
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Гарний тортик , ніжний , цікаво зроблені троянди + драпіровки(кожен по - своєму то компонує). Молодець! В мене є слабість-кандурін , так от би трошки я туди по квітах його би дала,(може би навіть і не білий) з фігуркою би би поєднувалось. Тіко не бий Нінка, хочу краще і не забудь - то в мене"болєзнь" кандурінова...
Цитата: Наталочка
Це мій перший весільний, тому дуже за нього хвилювалася
Вітаю , тепер ти боєць. Я тіко один весільний робила- а пережила, як за 5 тортів, дівчата по прару на тиждень роблять - то то памятники треба ім ставити (з чоколяди певно) за таку тяжку роботу.
В мене є слабість-кандурін , так от би трошки я туди по квітах його би дала
Дякую, що не обійшла увагою і мій торт, завжди цікаво читати твої коментарі. А кандуріном я зверху покривала, додавала його до горілки, але його на фото не видно, а може я його замало дала, бо я ще в тому щось не дуже розбираюся. А кандурін - срібна іскра, якось так, здається, називається, може тому його і не видно. Хоча вживу трохи блистіло. Дякую всім за коментарі і за плюсики, це дуже підтримує і додає сил.
виставлю і я сюди свої перші і напевне останні весільні тортики, довго думала чи висталяти взагалі їх, бо з іншими що тут виставлені навіть незріняти, та потім подумала і вирішила, що може хтось шось скаже, зробить якесь зауваження на майбутьне, і просто посміється, тож чекаю на критику, осміх, осуд, бо тут як руки-крюки то навіть лікар не допоможе
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель