Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Торт "Весільний з Салатовими бантами" Вага 14 кг, в середині Поль Робсон, Гавайський, Все для Тебе , шоколадний і ванільний бисквіт з горіховим кремом. Оздоба ММ і ЖМ.
galalviv, Галя, мені здається, що не має чого переживати. Тортик чудовий, квіти суперові, а вся робота на високому рівні. Я з тобою згідна, краще самому пекти, я теж так раз пробувала, але то був маленький, а в тебе тут роботи ого-го. Ще хотіла спитати, як ти ті обручки робила, вірніше сушила - вони в тебе такі рівненькі .
Весільний з серцями, червоними трояндами та гіпсофілою
7,5 кг
Щось не виходить в мене букет.. не складаються руки Во... тай таке то... Мастіка плаче жахливо... Маю надію, що довезуть добре.. Всередині заварний крем, вишні, бісквіт.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, весільний з серцями,червоними трояндами та гіпсофілою дуже гарний,білосніжний,чудово оформлений,кольори насичені,троянди такі як справжні,а їхній насичений червоний колір-це супер,торт-бомбезний!!!