Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Дякую за відповідь, ваші тортики що не раз то шедевр. а я цієї ночі пробувала гратись з айсінгом, на перший раз можна сказати що получилось, лебеді , метелики, але показати не можу, бо не виставляється фото. А Вам ще раз похвала і дяка.
Волошечко,краса неймовірна! А ото віяло,що на другому тортику ти за допомогою водички накладала? Так гарно оті призбирання вийшли,як ти так гарно і акуратно їх робиш?
Volo-shka,дуже гарні торти!!! а в мене, як завжди, купа питань: що таке шарлот???? які розміри тортівниць ти брала на чотири поверхи???? як так получилось, що вага тортів однакова?
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
А це мій перший весільний торт.Назву"Молодий+молода". В середині:1-ий ярус-апельсиновий бісквіт+крем від "Поль Робсон"+консервовані персики,2-ий ярус-бісквіт з арахісом+крем згущенка з маслом,3-ій ярус-горіхові коржі+крем згущенка з маслом,како,коньяком.Вага 10 кг.Всі прикраси з мармишкової мастіки.
Дякую,так,ліпила сама.Трохи намучилась.Получилось за 4-им разом)))))І молодий ніяк не хотів стояти,все гнувся донизу))))))))).Треба було швидше їх зробити,щоб добре підсохли.А я дотягнула до останнього Soni,дякую