Дівчатка, всім дуже дякую за плюсики і гарні відгуки про мій тортик, навіть не сподівалася, чесно - дуже приємно))
Цитата: нінок
Підкажи , будь ласка , чим під мастику рівняєш ?
Я під мастику даю крем зі згущонки сирої і масло, пробувала також ганаш, тоже сподобався, але в більшості роблю тим кремом.
Цитата: нінок
Ще підкажи - де таку підставочку симпатичну купляла і чи вона стійка?
Цитата: Подоляночка
Ще скажи де і по чому ту підставку брала?
Цю підставку я купляла на Шуварі у Львові, коштує 275,0 грн. Була ще на 5 ярусів. Вона досить стійка, трохи звичайно все хитається, бо високе, але торт везли трошки далеко, то казали, що абсолютно нічого не порухалось.
Цитата: нінок
А стрічка атласна понизу ярусів- то атласна чи ММ з кандуріном?
То звичайна атласна стрічка, я її легенько айсінгом до торта приклеїла, щоб потім легко було її зняти.
В тих всіх детальках, що я зараз розказую мене просвітила наша майстринька - Марі4ка, за що я їй дуже дякую - завжди допоможе і підкаже