Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
фігурка на весільному креативі (дуже вже вона цікава)- то в нас куплена чи з-за кордону. Вибачаюсь,що питання трохи не по торту- мені важливе , бо знайомі хочуть весільний, статуетку гарну ,трохи вимогливі.А в нас навіть гарних особо й не бачила.
Нінок, і всі-всі-всі, дякую за плюсики і добрі слова))) Тепер по-суті питання))) Фігурку купляла через інтернет в українському магазині весільних прибамбасів - коштує вона щось біля 400 гривень - зроблена із фарфору. Висота - 14 см. Насправді класна , але трохи задорога - то було спец-замовлення нареченої))))
Фігурку купляла через інтернет в українському магазині весільних прибамбасів - коштує вона щось біля 400 гривень - зроблена із фарфору. Висота - 14 см. Насправді класна , але трохи задорога - то було спец-замовлення
Дякую за відповідь,тебе (вибачаюсь,я на ти) вже трошки давненько не "було видно",аж не звично.Я знаю,що в тебе маленька ляля , часу мабуть вільного обмаль . А щодо фігурки- недешева то точно,але це й по ній видно одразу ,взагалі на укр.фігурку не схожа,дуже гарна.
Весільний тортик Виставляю на ваш розсуд свій перший весільний тортик.Я молодятам казала, що то мій перший весільний, а тому переживали і я і вони. Ідея торта нареченої, хотіла чим попростіше. Дівчата, гляньте своїм професійним оком і скажіть мені недоліки. Мені айсінгом ще важко робити щось, може лінії треба грубші, може той малюнок має бути густіший... Вага 6 кг. Два тортики б.+сирний крем+фрукти, один маковий б, шокол.б. +сметанковий крем+вишні
Виставляю на ваш розсуд свій перший весільний тортик
Красивезний тортик- точно не скажеш , що перший весільний. Мені подобається все , дуже гарно і акуратно, вирівняно прекрасно. Підкажи , будь ласка , чим під мастику рівняєш ? Питаю багато, бо я в процесі "того всього" , ще пробую різні варіанти, поки ганаш під мастику- моє улюблене... , найлегше мені з ним працювати і результат непоганий:feelДуже гарно підібрала статуетку- просто шакарна, все гармонійно поєднується, навіть підставка "в тему". Ще підкажи - де таку підставочку симпатичну купляла і чи вона стійка? А тортик виглядає на 8-9 кг , я би навіть не подумала, що там 6. А стрічка атласна понизу ярусів- то атласна чи ММ з кандуріном? Вибачте , дуже цікаво , а тортик суперовий-молодець, дуже хороша робота!