Цитата: zhanetka
який ти готуєш бісквіт звичайний чи масляний?
переважно звичайний, часом апельсиновий, а масляного ще не робила.
Цитата: zhanetka
Коржі не сідають, а сиропом пропитуєш?ще й фрукти.
бесквіт даю на верхній поверх, тому не сідають. Пропитую лиш трошечки щоб дуже сухим не був...
Цитата: zhanetka
треба весь час в холод ставити,
цілий торт в мене ще ніразу не був у холодильнику.Застигає вирівняний торт в холодильнику, потім покриваю, ставлю один на один і прикрашаю. Закінчую прикрашати перед самою віддачею торта, тож він повністю свіженький і витримує добу на весіллі.
В мене було вже три таких масивних торти і все було впорядку, непросів ніразочку...то не дуже важко, тільки треба наважитись...