Цитата: Mironka
це вже з мастикою охолоджувати?
Робиш так:
1. Зібрати торт, перемазавши коржі кремом. Охолодити або дати пропитатись, щоб він просів до його звичайної форми
2. Обмазати кремом під мастику - вирівняти і знову охолодити.
3. Покрити зверху мастикою. І знову в холодильник, щоб яруси вистоялись.
Якщо торт багатоповерховий. то можна на нижній ярус ще й покласти дощечку і поставити зверху якийсь груз. Як роблю триповерхові торти, то не ставлю нічого - просто на нижній ярус вибираю більш плотніший торт, як то польробсон, рижик, хрещатий яр. А не верхні можна брати вже із безе і суфле.
А коли вистояться - поставити яруси один на другий. І прикрасити торт.
Наприклад, якщо торт у мене на суботу на 12 годину, то я роблю так:
увечері в четвер печу коржі, в п"ятницю вранці їх збираю і залишаю в холодильнику поки не прийду із роботи. Увечері в п"ятницю - вирівнюю.
Вночі із п"ятниці на суботу - покриваю мастикою. Вранці в суботу - прикрашаю торт. Ну якось так))))