Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Весільні торти!, Тут показуємо весільні тортики!!!
мари4ка
18 жовтня 2010 00:26
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Привіт всім хто завітав на цю сторіночку!!! Тут ви зможете побачити весільні тортики наших дівчат-кондитерів, позичити ідейку для прикрашання, а також просто помилуватися красою!!! Якщо у вас також є гарні весільні тортики - просимо показувати! Більше тортів-більше ідей!)
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 серпня 2011 08:07
Повідомлення #151


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Весільний "Н+В"



4 кг. Ванільний бісквіт+шарлот+безе. мастика мармишкова.
Перейти на початок сторінки
Анелія
8 серпня 2011 14:12
Повідомлення #152


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
Volo-shka,
Весільний "Н+В" прекрасний і такий ніжний....

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
Mironka
9 серпня 2011 22:32
Повідомлення #153


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Volo-shka, Сашо хочу запитати про орхідеї у весільному торті. Вони з шокомастики, так у тебе написано, а чи можна зробити їх із шоколадно-мармишкової, чи будуть тримати форму? Ще хочу запитати про покриття останнього торта: це суцільна мастика на обидва поверхи чи кожен покритий окремо і тоді поставлено один на другий? :request:

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
10 серпня 2011 08:25
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Mironka
Volo-shka, Сашо хочу запитати про орхідеї у весільному торті. Вони з шокомастики, так у тебе написано, а чи можна зробити їх із шоколадно-мармишкової, чи будуть тримати форму? Ще хочу запитати про покриття останнього торта: це суцільна мастика на обидва поверхи чи кожен покритий окремо і тоді поставлено один на другий?

Mironka, із шоколадно-мармишкової мастики вийдуть ще кращі орхідеї)
Кожен ярус потрібно покривати окремо, добре охолодити, а потім поставити один на один. Я яруси нічим не укріплюю, дехто вставляє шпажки чи трубочки. Передостанній торт весільний був всередині із пташиним молоком, але все доїхало до Києва добре, і ніщо не просіло - це вже наречена відзвонилась, і сказала все ОК.
Перейти на початок сторінки
Mironka
10 серпня 2011 11:01
Повідомлення #155


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
добре охолодити, а потім поставити один на один

це вже з мастикою охолоджувати?!

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
10 серпня 2011 11:24
Повідомлення #156


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Mironka
це вже з мастикою охолоджувати?

Робиш так:
1. Зібрати торт, перемазавши коржі кремом. Охолодити або дати пропитатись, щоб він просів до його звичайної форми
2. Обмазати кремом під мастику - вирівняти і знову охолодити.
3. Покрити зверху мастикою. І знову в холодильник, щоб яруси вистоялись.
Якщо торт багатоповерховий. то можна на нижній ярус ще й покласти дощечку і поставити зверху якийсь груз. Як роблю триповерхові торти, то не ставлю нічого - просто на нижній ярус вибираю більш плотніший торт, як то польробсон, рижик, хрещатий яр. А не верхні можна брати вже із безе і суфле.
А коли вистояться - поставити яруси один на другий. І прикрасити торт.
Наприклад, якщо торт у мене на суботу на 12 годину, то я роблю так:
увечері в четвер печу коржі, в п"ятницю вранці їх збираю і залишаю в холодильнику поки не прийду із роботи. Увечері в п"ятницю - вирівнюю.
Вночі із п"ятниці на суботу - покриваю мастикою. Вранці в суботу - прикрашаю торт. Ну якось так))))
Перейти на початок сторінки
Mironka
10 серпня 2011 11:47
Повідомлення #157


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Дуже дякую за такі детальні пояснення :wink: :cd: :1f7:

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Soni
12 серпня 2011 14:54
Повідомлення #158


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Торт "Весільний з рожевими трояндами"


Вага 6,5 кг, в середині Поль Робсон і Гавайський, оздоба ММ, квіти шоко-мастіка.
Перейти на початок сторінки
Solka
12 серпня 2011 18:24
Повідомлення #159


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Знаєте, що мені цікаво, от як можна серед такої краси вибрати один торт :smile: Кожен такий особливий, витончений.. :love:
Волошка, Соні, у вас витончені, делікатні торти, ними можна любуватись безкінечно! :86a0:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Soni
12 серпня 2011 19:32
Повідомлення #160


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Solka

Щиро вдячна за теплі слова,

Дівчата всім велике спасибі за похвалуі плюсики :a0a:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 листопада 2024 04:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100