Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
oksenya75
21 лютого 2012 15:52
Повідомлення #421


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Коржики як сонечко!!! Дуже гарні і, впевнена, смачні!! Ти молодчинка!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
21 лютого 2012 16:44
Повідомлення #422


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Супер, тепер ці коржики і в мене оселяться бо дуже часто Твій "Гавайський" печу
Перейти на початок сторінки
нетік
25 лютого 2012 11:12
Повідомлення #423


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Дякую дівчата, користуйтесь...надіюсь стане вам у пригоді...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
25 лютого 2012 11:25
Повідомлення #424


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тушковані шампіньйони


300 гр шампіньйонів
3 цибулини
1 морква
0,5ст сметани (можна без неї)
сіль, перець.

Цибульку порізати півкружельцями, підсмажити на олії, додати потерту на дрібній терці моркву і трохи протушити. Через 10 хв додати порізані гриба. Тушити під кришкою 10-15хв. Приправити сметаною, спеціями, в кінці добавити зелень. Виключити і залишити на 15 хв.

Повідомлення відредагував нетік - 27 лютого 2012 21:05
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
oksenya75
25 лютого 2012 11:36
Повідомлення #425


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
О, які грибочки класні!!! Нетік, ти молодчинка. Я теж такі люблю дуже.
Перейти на початок сторінки
нетік
25 лютого 2012 11:53
Повідомлення #426


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
oksenya75,
дякую Оксано, ми взагалі любимо грибочки, часто готую їх....а ці чомусь найбільше в нас прижились!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
29 лютого 2012 21:50
Повідомлення #427


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Солодкий рис

1л води
0,5л рису
100 гр ізюму
100гр кураги
3-4 ст ложки цукру
мед

Рис заварити у воді, коли вже напівготовий рис додати цукор, курагу порізану на шматочки, ізюм. Проварити ще 5-10хв і залишити настоятись. Перед вживанням можна поляти медом.
Так як цукру зараз невживаю, то варила без цукру, а поливала потім медом.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
29 лютого 2012 21:57
Повідомлення #428


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Так як зараз піст і весна наступила, кожному потрібно багато вітамінів. От тому тепер часто запікаю корисні яблучка.
Печені яблука

Яблука
ізюм
курага
цукор

Вирізати в яблуках середину

потім насипати в кожне промитий ізюм

зверху покласти подрібнену м"якоть яблука присипати цукром

тоді покласти подрібнену курагу

запікати 15хв. Готові яблучка поляти соком який виділяється при випіканні.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ludka
29 лютого 2012 23:19
Повідомлення #429


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: нетік
Печені яблука

Такі смачнючі. Треба зробити! Дякую!
Перейти на початок сторінки
maryana
1 березня 2012 12:53
Повідомлення #430


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: нетік
ГАВАЙСЬКИЙ

Скажіть будь ласка на яку бляшку розраховано цей рецепт?

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 02:04

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100