Знаючи як важко зранку нагодувати наших малят, постійно шукаю щось цікаве і оригінальне, щоб звернути їхню увагу на страву і щоб хоч почали їсти, а дальше вони і самі невідірвуться . Ось таким способом я дійшла до приготування шпагеттів і ковбасок(сосисок), колись давно таке схоже бачила в інтернеті: Восьминіжки Для приготування нам потрібні сосиски (сердельки, варена ковбаса якісна) на кожну особу шпагетті улюблені велика каструля з водою. Ставимо каструю на вогонь, щоб вода закипіла. Поки вода гріється готуємо на "восьминіжки". Сосиски чи сердельки очищаємо від шкірки, якщо ковбаса торіжемо на куски. Шпагетті пропихаємо через сосиску, робимо так звані їжачки (так мої діти казали) Коли вода кипить опускаємо "їжачків" у воду і варимо як макарони до готовності. Потім виловлюємо наші "восьминіжки" і подаємо. В мене часто їдять з салатиками. Таку страву гарно готувати з дітками, дати їм напихати шпагетті у сосиски, вони ще з подвійною радістю будуть наминати ці "восьминіжки", бо ж готували.... І ще бажано брати цілі шпагетті, бо я коли вперше готувала, то переломлювала і вони получались короткими.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
а я гарбузову кашу тільки з пшоном готую, вона мені найсмачніша. з рисом для мене приторна. і готую густеньку. спочатку відварюю окремо пшоно, окремо гарбуз, потім з*єдную, додаю молоко, масло, цукор, трохи солі.
я ж зразу сказала, що у кожного є свій варіант приготування гарбузової каші, а я запропунувала на ваш розгляд свій варіат. Може комусь і таке пригодиться.
Цитата: лесик-лисик
таку красу зробити все повині зісти
в мене все повністю зїдають... тож раджу спробувати.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Я також роблю дещо подібне,але готую сирий фарш як на фрикадельки,роблю з нього невеличкі клубочки і також пропихаю в нього макарони і варю.Пам"ятаю до бульйону кидала в чашку по декілька штук.Цікаво виглядало.А тепер ще й з сосисками спробую,моя малеча макарони обожнює.Дякую.