ПИРІГ ГРЕЦЬКИЙтісто:
3столові ложки сметани
0,5 пачки маргарини
1 склянка борошна
0,5 чайної ложки соди, погашеної оцтом
начинка:
6 великих цибулин
6 волоських горіхів
сіль,перець.
омлет:
4 яйця
1 склянка сметани
2 столові ложки муки
сіль, перець.
приготування: муку перетерти з маргариною, додати сметану, соду і замісити тісто. поставити в холодильник на 30 хвилин.
за цей час начистити цибулю і порізати півкружельцями. горіхи подрібнити і разом з цибулею підсмажити наолії до зарум"янення,(але щоб не згоріло. посолити і перчити до смаку. підстудити.
тісто розкласти на бляшку(змащену), зверху викласти начинку.
для омлета треба збити яйця збити зі сметаною, сіллю і перцем. зразу вилити на начинку і поставити в духовку(розігріту). пекти до зарум"янення(приблизно 40 хвилин). подавати трохи охолодженим, або холодним.
рецепт з журналу "РЕЦЕПТИ ГОСПОДИНІ".
дуже смачно з бульйоном, борщем і без нічого. спробуйте.