Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
Лорі
2 листопада 2011 09:15
Повідомлення #371


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Дуже гарні пляцки, :winked: дякую :m0555: буду випробовувати ...
Перейти на початок сторінки
Русланочка
2 листопада 2011 10:43
Повідомлення #372


Молода господинька
  • 34

Репутація: 86
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 130
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 501
Наталочко скажи будь ласка яка за розміром має бути форма на ГАВАЙСЬКИЙ пляцок ?
Перейти на початок сторінки
нетік
2 листопада 2011 10:56
Повідомлення #373


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Русланочка
яка за розміром має бути форма на ГАВАЙСЬКИЙ пляцок ?

розміри 25/35. Середина буде не товста. Хто хоче високого то потрібно робити подвійну норму (на 6 білків)


Цитата: Русланочка
Якщо можна детальніше крем до пляцка із кіселем.?

Звичайний заварний
0,5 л молока
1ст цукру
3ст л крохмалю.
300 гр масла.
Але я часто роблю пудинговий, тому сюди дала 1 п вишневого пудингу+2ст л цукру+0,5 л молока+400гр масла.
Лорі,дякую!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Русланочка
2 листопада 2011 20:03
Повідомлення #374


Молода господинька
  • 34

Репутація: 86
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 130
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 501
Дякую за відповідь!! Я зараз пробую спекти пляцок Люблю тебе. В свекрухи у пятницю празник.
Перейти на початок сторінки
нетік
2 листопада 2011 22:14
Повідомлення #375


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Русланочка
пробую спекти пляцок Люблю тебе.
УДАЧІ!!! Чекаю відгуків...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Русланочка
3 листопада 2011 15:57
Повідомлення #376


Молода господинька
  • 34

Репутація: 86
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 130
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 501
Сьогодні спробувала спекти Кісилевого і щось в мене перший корж не вдався.Виріс ,а потім впав,а зверху як бізе сухе. Підскажи будьласка яка може бути помилка.
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2011 16:55
Повідомлення #377


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Русланочка
Виріс ,а потім впав,а зверху як бізе сухе.

а який ви кисіль брали???
По суті киселеві коржі печуться за технологією бесквіту, просто до муки вмішується кисіль....

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Русланочка
3 листопада 2011 17:37
Повідомлення #378


Молода господинька
  • 34

Репутація: 86
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 130
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 501
Виробник Польша фірма EMIX
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2011 18:09
Повідомлення #379


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Русланочка,
то добрий кисіль, значить щось при випічці сталось.... Спробуйте ще, воно мусить получитись.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
5 листопада 2011 10:12
Повідомлення #380


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Слойоні тарталетки з сирковою начинкою.

600гр маргарини
150 гр води
4 ст муки
2 ст л оцту.
Замісити з всіх інгредієнтів тісто і поставити на 1 добу в холодильник. Потім витянути з холодильника і розкачати. Витискати круги стаканом, у половини кругів витиснути серединку меншим стаканчиком. Цілі кружечки змастити маслом і покласти зверху кружечок без серединки. Пекти до золотистого кольору. Остудити.

В серединку накласти начинку...в мене з сирків+часник+майонез... Можна будь-які за смаком. Зверху прикрасити зеленню, ковбаскою...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 21:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100