РУЛЕТИК НА ВАФЕЛЬКАХкоричнева маса:
1пачка крекеру коричневого
2стакани води
1стакан цукру
4-5столових ложок какао.
воду, цукор, какао змішати і варити, коли прокипить(помішувати) 3-5 хвилин, всипати подрібнений крекер, перемішати.
біла маса:
10столових ложок молока
100грам кокосу
250грам масла
1стакан пудри
гарячим молоком зяляти кокос, до остигання. масло збити з пудрою, перемішати з кокосом.
галяретка:
2пачки галяретки
0,5літри води.
приготувати галяретку за технологією. вилити в подовгувату форму щоб застигло.
приготування:
квадратні вафлі змастити гарячою коричневою масою, по ній білою масою, з краю покласти порізану на смужки галяретку і скрутити рулет. поставити в холодильник для застигання. потім порізати і подавати...