ГАВАЙСЬКИЙкоричнева паляниця:
2яйця
1стакан цукру
1стакан квасного молока
1,5стакани муки
1чайна ложка амоняку
2столові ложки какао
кокосова паляниця3білки
100грам цукру
100грам кокосу
неповну ложку крохмалю
креммасло 600грам
банка згущонки
консервований ананас
для приготування коричневої паляниці розводим амоняк в квасному молоці. яйця збиваєм з цукром, вливаєм молоко, всипаєм муку і какао. все разом збиваєм, виливаєм на бляшку і печеп. потрібно дві паляниці.
для кокосової паляниці збиваєм білки з цукром, додаєм кокос і крохмаль. вимішуєм ложкою, виливаєм в бляшку і печем.
для крему збиваєм масло з згущонкою, додаєм кусочки ананасу і вимішуєм.
складаєм:
коричнева паляниця
крем
кокосова паляниця
крем
коричнева паляниця.