КАНТИЧКА2,5 скл.борошна
2 ст.л. порошку до печива
375 г маргарини
8 яєць
2 скл. цукру-пудри
0,5 скл.маку
2 ст.л. какао
300 г печива "До кави''
варення з абрикосів чи 1 банка консервованих персиків
Борошно вимішати з порошком до печива.
Маргарин перетерти з цукром-пудрою (я брала просто цукор) і додаємо, перетираючи, по черзі по одному жовтку і борошно невеликими порціями. Білки збити на піну і легко домішати до тіста. Я додала ще краплю сметанкової есенції. Тісто розділити на 3 частини. До одної додати какао, до іншої - мак, до третьої - 2 ч.л. борошна.
Викладати макове тісто, зверху розкласти печиво, зверху - варення (я дала консервовані персики, дрібно порізані), зверху шоколадне тісто і біле. Випікати до готовності.
Я брала бляшку 25*35 см, стелила промащений пергамент.
Вийшов смачний пляцок до чаю !
Рецепт з книги ''Кулінарні секрети сестри Ольги''.