Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
Natalyi
28 січня 2011 22:10
Повідомлення #321


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: ksenika
зробила я сьогодні твоє варення з ківі.

Маю надію, що Вам сподобається... :feel:
Цитата: ksenika
Ото зараз кумою побалдю

А для куми ще треба було кокосового лікеру зробити ! :m0642:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
ksenika
29 січня 2011 08:48
Повідомлення #322


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 42
Реєстрація: 2.07.2010

ICQ:--

Бали: 232
Цитата: Natalyi
А для куми ще треба було кокосового лікеру зробити !

Це важливий стратегічний продукт, який вже місяців два з хати не виходить :what:
Перейти на початок сторінки
нетік
29 січня 2011 11:43
Повідомлення #323


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: ksenika
який вже місяців два з хати не виходить

а в мене більше року..... :winked:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
30 січня 2011 12:57
Повідомлення #324


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
КАНТИЧКА



2,5 скл.борошна
2 ст.л. порошку до печива
375 г маргарини
8 яєць
2 скл. цукру-пудри
0,5 скл.маку
2 ст.л. какао

300 г печива "До кави''
варення з абрикосів чи 1 банка консервованих персиків

Борошно вимішати з порошком до печива.
Маргарин перетерти з цукром-пудрою (я брала просто цукор) і додаємо, перетираючи, по черзі по одному жовтку і борошно невеликими порціями. Білки збити на піну і легко домішати до тіста. Я додала ще краплю сметанкової есенції. Тісто розділити на 3 частини. До одної додати какао, до іншої - мак, до третьої - 2 ч.л. борошна.
Викладати макове тісто, зверху розкласти печиво, зверху - варення (я дала консервовані персики, дрібно порізані), зверху шоколадне тісто і біле. Випікати до готовності.
Я брала бляшку 25*35 см, стелила промащений пергамент.
Вийшов смачний пляцок до чаю !
Рецепт з книги ''Кулінарні секрети сестри Ольги''.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
uliana_y
30 січня 2011 13:52
Повідомлення #325


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Natalyi,
цікавий рецепт!!Перший раз читаю!!Головне,що перекладати не треба!!))А такі пляцки я люблю!!!))

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
30 січня 2011 14:12
Повідомлення #326


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: uliana_y
Головне,що перекладати не треба!!

Так , Улянко, це хороший варіант, якщо треба щоб швидко і смачно . :winked:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
bogdana
30 січня 2011 14:35
Повідомлення #327


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 32
Реєстрація: 29.10.2010

ICQ:--

Бали: 252
Гарний, великий пляцок, ще й який на вигляд кольоровий, супер. Що пекти з печивом, це зацікавило.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
31 січня 2011 12:58
Повідомлення #328


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Пляцок дуже апетитно виглядає і дуже яскравий.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
31 січня 2011 16:17
Повідомлення #329


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
БАРАБОЛЬКА ПЕЧЕНА

Барабольку і моркву добре помити (не чистити), порізати, посолити, поперчити, порізати 2-3 зубці часнику, полити зверху олійкою, посипати кропом. Я накрила зверху фольгою . Запікати до готовності ( приблизно 45 хв.).
Фото до запікання (після не встигла :am: )



Смачного !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
нетік
31 січня 2011 16:23
Повідомлення #330


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Natalyi, оригінально, незвично, але легко... дякую за ідейку.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 22:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100