Моє сьогоднішнє "вистраждане"
Безе. По-перше, мушу сказати спасибі Натоньці за допомогу у перекладі рецепту, і взагалі за он-лайн! Але хто винен, що почалась "Міняємо жінку" і я так прикипіла до екрану, що витягла хіба угольки. Та це все меркне перед сморідом, що рознісся по кімнатах. Але ... про більш приємне. Друга порція вдалась. Наталю, ти права, таки хтось розумний придумав розмітку градусів на духовці))) Безе схоже на магазинне за смаком, (ні, мабуть смачніше))))
Отже,
5 білків,
пучка солі,
1 ст. цукру або пудри (певно краще)
щіпка лим. кислоти
Збила білки самі в піну, додала сіль, кислоту, поступово цукор. І збивала ще 5-8 хв. Саджала на кальку на 45 хв при 140 градусах.
В середині сирого немає, не знаю чому так на фото здається. Все хрумкуче як і треба!