Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти - 2
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2010 10:51
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Продовження теми Прикрашаємо (декоруємо ) торти

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Alona S
27 червня 2010 23:32
Повідомлення #81


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Цитата: Коко Шанель
Можна стирити ідейку?))
Та бери на здоров'я! wink Думаю,у тебе набагато краще получиться!

Цитата: Коко Шанель
А може, просто не створювала ще таке, щоб дуже вже самій собі подобалось? вічно чимсь незадоволена))))

Я також постійно не задоволена...Ну ніяк не можу "дотягнути" до твердої п'ятірки!Весь час щось мусить бути не так fellow Але це можливо і на краще-є привід рости і вдосконалюватись!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
28 червня 2010 03:03
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Натонька
А шо там не вийшло в тебе?

по перше в рецепті було сказано всього брати по 1 частині, тобто 1 частину сухого молока ,1 частину пудри, і 1 частину згущенки.Так я і зробила але воно (мастика та )не хотіло триматися купи я мучилась crying мучилась та й поїхала в 12 ночі в магазин ,купила мармишки і зробила другу feel але настрій був зіпсований recourse
Перейти на початок сторінки
maija23
28 червня 2010 10:57
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Цитата: Olenochka

по перше в рецепті було сказано всього брати по 1 частині, тобто 1 частину сухого молока ,1 частину пудри, і 1 частину згущенки.Так я і зробила але воно

Olenochka,я думаю,що це залежить від продуктів...Краще робити
з сухого і з згущеного молока українського виробництва! hi
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 червня 2010 12:50
Повідомлення #84


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Якщо взяти всього по рівній частині, то воно буде рідке! Рідину, тобто згущене молоко треба додавати поступово, щоб бачити, чи потребує та мастика ще, чи вже достатньо. Так само як і в зефірній мастиці - потрібно додавати поступово пудру, регулювати консистенцію...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
28 червня 2010 14:13
Повідомлення #85


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Дівоньки, а де ви то сухе молоко берете?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 червня 2010 14:51
Повідомлення #86


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
в "Фуршеті" брала

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
28 червня 2010 15:07
Повідомлення #87


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Цитата: Натонька
в "Фуршеті" брала

О, дуже дякую, тепер буду шукати і пробувати! winked
Перейти на початок сторінки
Славочка
28 червня 2010 15:12
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Мої два тортики за вихідні
Торт "Дамська сумочка" рецепт тут


Торт "Футбольний" рецепт тут
Перейти на початок сторінки
Olenochka
28 червня 2010 15:37
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: maija23
сухого і з згущеного молока українського виробництва!

згущене молоко ще можна знайти а сухого то точно немає bully
Цитата: Натонька
потрібно додавати поступово пудру, регулювати консистенцію...

За пораду дякую буду пробувати потрошки no
Перейти на початок сторінки
мари4ка
30 червня 2010 00:44
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Натонька
Рідину, тобто згущене молоко треба додавати поступово, щоб бачити, чи потребує та мастика ще

Натонько,я так і робила,здавалось,що все іде добре,тільки скільки не домішувала,мастика все липла,я поклала в холодильник,то коли витягнула і хотіла розкачати,вона кришилася"То я за густо замісила,чи що???І чи взагалі ту мастику треба в холодильник ставити,як ту ,що з мармишок?
А,і ще,вона мені не вийшла біла,а жовта,бо сухе молоко з жовтуватим відтінком.То так має бути?Підкажіть,будь ласка!!! fellow
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 19:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100