Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти - 2
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2010 10:51
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Продовження теми Прикрашаємо (декоруємо ) торти

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Olenochka
30 червня 2010 00:55
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: мари4ка
скільки не домішувала,мастика все липла,

Цитата: мари4ка
хотіла
Цитата: мари4ка
розкачати,вона кришилася"

От от у мене те саме recourse
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 червня 2010 02:08
Повідомлення #92


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: мари4ка
тільки скільки не домішувала,мастика все липла,я поклала в холодильник,то коли витягнула і хотіла розкачати,вона кришилася"

а що було спочатку? молоко сухе з пудрою, а потім вже згущене?
Цитата: мари4ка
І чи взагалі ту мастику треба в холодильник ставити,як ту ,що з мармишок?

в мене лишився кусочок і дотепер стоїть. Перший раз я пробувала місити з двох чайних ложок сухих продуктів і крапельки згущеного молока.
Цитата: мари4ка
А,і ще,вона мені не вийшла біла,а жовта

та, так є. Кажуть, що це її єдиний недолік. Але якщо її малюватимеш в інші кольори, то все буде ок. А якщо треба чисто білу, то тоді з мармишок зроби.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
30 червня 2010 09:25
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Всім привіт:)
Давненько не заходила, багато пропустила:) буду доганяти:)
Альона, дуже гарний ведмедик в тебе вийшов, наче справжня іграшка belay
В полеміку з приводу молочної мастики вступати не буду, оскільки Натонька розповіла все дуже зрозуміло:)
І я сьогодні не з пустими руками (робила вночі -в перерві між роботою і лікарнею)
"Корзинка із трояндами" (всередині Поль Робсон)


"Кітті" (всередині бісквіт+масляний крем+персики)

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
30 червня 2010 09:30
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
"Весняний настрій" (всередині шоколадний бісквіт+гриляжний крем)


Дитячий торт із звірями із Мадагаскару (всередині Поль Робсон)


Перейти на початок сторінки
Volo-shka
30 червня 2010 09:32
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
"Восточные сказки"


"Романтика" (шоколадний бісквіт+крем із сметани та вареної згущенки)
Перейти на початок сторінки
lana
30 червня 2010 09:54
Повідомлення #96


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Volo-shka,

Сашо, ти найкраща!!!
Перейти на початок сторінки
maija23
30 червня 2010 10:38
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Volo-shka,майстерність виконання в тебе на найвищому рівні!!!!!!!!!!
СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bully
Перейти на початок сторінки
мари4ка
30 червня 2010 10:42
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
ОООООО!!! volo-shka,НУ ТИ Й МОЛОДЕЦЬ!!!Я ше такої краси не бачила winked
А ти як такий ідеальний білий колір робиш,з мармишок???
Цитата: Натонька
а що було спочатку? молоко сухе з пудрою, а потім вже згущене?

Так,я спочатку змішала дві рівні частини сухого молока і пудри,а потім потрошки додавала згущене молоко...Тільки от тепер так думаю,я давала дві рівні частини за вагою(по 100гр),то в ємкості сухого молока вийшло більше.То напевно я не так зрозуміла і всі частини треба міряти одною посудиною,чи не так?
Перейти на початок сторінки
Славочка
30 червня 2010 13:41
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Сашо, ти в нас майстриня найвищого рангу!!! це просто талант!
Перейти на початок сторінки
Goldi
30 червня 2010 13:55
Повідомлення #100


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
Volo-shka,
Описати словами враження від ваших тортів-це значить взагалі нічого не сказати,я не те що в захваті,я....навіть слів підібрати не можу.....хотіла хоча б визначитись який мені найкраще сподобався і також не змогла це зробити,всі витвори мистецтва!!!!!!!Одне слово-БРАВО!!!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 21:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100