Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти - 2
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2010 10:51
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Продовження теми Прикрашаємо (декоруємо ) торти

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
lana
26 червня 2010 21:16
Повідомлення #71


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Alona S,
Молодчинка!!! Такий торт!!! Гарнющий!!!
Перейти на початок сторінки
Alona S
27 червня 2010 00:04
Повідомлення #72


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
maija23,
мари4ка,
Olenochka,
Kseniya,
lana,дуже дякую belay
Цитата: мари4ка
я з кремом так гарно працювати не вмію,МОЛОДЧИНА!!!Мені тільки мастика вдається

А у мене навпаки,з мастікою складніше...Торт робила досить довго,але це в основному через те,що вперше такий пекла і ще не знала що і як.
Перейти на початок сторінки
Alona S
27 червня 2010 00:16
Повідомлення #73


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Дівчата,ось маю тут сумочку подружці на завтра...але дуже переживаю,щоб сподобалось,бо має бути багато чужих людей і всі чекають "чогось такого" amam...А у мене вийшло косо-криво,ледве все зробила,ніяк не получалось-то з коліром то з самою мастікою (ну не дружу я з нею) wassat Переробляла рази 3.Та ще й крем всередині вийшов рідкуватий. angry Робила все ті ж бісквітні коржі(чорні і білі) і пудингово-масляний крем з персиками.Оціняйте:


Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
27 червня 2010 01:29
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Alona S Торт - медведик - дуже майстерно виконаний! Можна стирити ідейку?)) Рада, що крем сподобався, я його теж люблю за стійкість.
А за сумочку не переживай, то лише ти знаєш свої "ляпи", а пересічні люди їх і не помітять, повір! В усякому разі - всі зрозуміють, що це - сумка, а не щось інше!)) Симпатична рожевенька сумочка!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 червня 2010 02:27
Повідомлення #75


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Тортики всі чудові! Всі дуже великі молодці, що стараєтесь, вдосконалюєтесь! І я разом з вами laughing Ах... чо я то прийшла в такій пізній годині... зара скажу laughing Робила нині мастику з сухого молока, пудри і згущеного молока, вийшло супер! Зовсім не порівняти з тими мармишками чи як там їх! То таке чудо, таке дійсно як пластилін, ліпити з нього саме задоволення! Чесно кажу! Потім покажу шо в мене вийшло, робила ляльку smile А лялька вийшла - очуміти просто! Ми з вами тут такі моолодці, шо аж нема слів wink А сама мастіка то проста: рівні частини сухого молока і пудри, а згущене молоко давайте по трохи, як відчуєте, шо замісилось, то все ок! І головне! Пудра покупна має бути. Я раніше економила, тай сама молола, але вичитала, шо ні одна кофемолка в хаті так не перемеле дрібно.

О, і ше... Слухайте, то мож дістати психологічний стрес, коли бачиш, як шматують твого торта, над яким ти так довго сиділа... Хочеться закрити очі тай тікати подалі laughing У вас з тимм як?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Olenochka
27 червня 2010 05:35
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Натонька
А сама мастіка то проста: рівні частини сухого молока і пудри, а згущене молоко давайте по трохи,

ось по цоьму рецепту робила і мені вона не вийшла recourse
Перейти на початок сторінки
lingrod
27 червня 2010 09:06
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Натонька,
Цитата: Натонька
Слухайте, то мож дістати психологічний стрес, коли бачиш, як шматують твого торта, над яким ти так довго сиділа..

Це серйозне зауваження crying
Перейти на початок сторінки
мари4ка
27 червня 2010 12:08
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Натонька
Слухайте, то мож дістати психологічний стрес, коли бачиш, як шматують твого торта,

Натонька,я з вами згідна!!!!а у мене були такі випадки,шо торт,який я робила,боялись різати wassat тому це діло доручали мені,бо не знали,як до торта приступити!І як тоді бути?????О тоді то мука була!!! crying
Цитата: Натонька
Робила нині мастику з сухого молока

Так хочу ту мастіку попробувати!А як вона себе на торті поводить?Не тече,коли з холодильника вийняти?Є може якийсь конкретний рецепт,бо я так на око зразу не зможу зробити!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 червня 2010 20:59
Повідомлення #79


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: мари4ка
Є може якийсь конкретний рецепт,бо я так на око зразу не зможу зробити!

я дала самий конкретніший рецепт який тільки може бути! Шо там робити? Все руками відчуєш, ти ж робила вже мастику, знаєш приблизно яке то має вийти...
Цитата: мари4ка
А як вона себе на торті поводить?

гарно лягає, тримає форму і застигає в холодильнику.
Цитата: мари4ка
Не тече,коли з холодильника вийняти?

вона м'якне. smile
Цитата: Olenochka
ось по цоьму рецепту робила і мені вона не вийшла

може в тебе не сухе молоко, а його замінник якісь, бо кажуть шо з ним не виходить. Почитай склад. А шо там не вийшло в тебе?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
27 червня 2010 22:36
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Натонька
Слухайте, то мож дістати психологічний стрес, коли бачиш, як шматують твого торта, над яким ти так довго сиділа..

Дивно...Ніколи такої проблеми не мала...Адже ти знаєш завчасно, що торту твоєму один шлях, яким би гарним він не був...)))) він не створений для того, щоб його засклили і милувалися...)))
Так щоб дуже - то ніколи не страждала...А може, просто не створювала ще таке, щоб дуже вже самій собі подобалось? вічно чимсь незадоволена))))
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 16:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100