Дівчата,ось маю тут сумочку подружці на завтра...але дуже переживаю,щоб сподобалось,бо має бути багато чужих людей і всі чекають "чогось такого" ...А у мене вийшло косо-криво,ледве все зробила,ніяк не получалось-то з коліром то з самою мастікою (ну не дружу я з нею) Переробляла рази 3.Та ще й крем всередині вийшов рідкуватий. Робила все ті ж бісквітні коржі(чорні і білі) і пудингово-масляний крем з персиками.Оціняйте:
Alona S Торт - медведик - дуже майстерно виконаний! Можна стирити ідейку?)) Рада, що крем сподобався, я його теж люблю за стійкість. А за сумочку не переживай, то лише ти знаєш свої "ляпи", а пересічні люди їх і не помітять, повір! В усякому разі - всі зрозуміють, що це - сумка, а не щось інше!)) Симпатична рожевенька сумочка!
Тортики всі чудові! Всі дуже великі молодці, що стараєтесь, вдосконалюєтесь! І я разом з вами Ах... чо я то прийшла в такій пізній годині... зара скажу Робила нині мастику з сухого молока, пудри і згущеного молока, вийшло супер! Зовсім не порівняти з тими мармишками чи як там їх! То таке чудо, таке дійсно як пластилін, ліпити з нього саме задоволення! Чесно кажу! Потім покажу шо в мене вийшло, робила ляльку А лялька вийшла - очуміти просто! Ми з вами тут такі моолодці, шо аж нема слів А сама мастіка то проста: рівні частини сухого молока і пудри, а згущене молоко давайте по трохи, як відчуєте, шо замісилось, то все ок! І головне! Пудра покупна має бути. Я раніше економила, тай сама молола, але вичитала, шо ні одна кофемолка в хаті так не перемеле дрібно.
О, і ше... Слухайте, то мож дістати психологічний стрес, коли бачиш, як шматують твого торта, над яким ти так довго сиділа... Хочеться закрити очі тай тікати подалі У вас з тимм як?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Слухайте, то мож дістати психологічний стрес, коли бачиш, як шматують твого торта,
Натонька,я з вами згідна!!!!а у мене були такі випадки,шо торт,який я робила,боялись різати тому це діло доручали мені,бо не знали,як до торта приступити!І як тоді бути?????О тоді то мука була!!!
Цитата: Натонька
Робила нині мастику з сухого молока
Так хочу ту мастіку попробувати!А як вона себе на торті поводить?Не тече,коли з холодильника вийняти?Є може якийсь конкретний рецепт,бо я так на око зразу не зможу зробити!
Є може якийсь конкретний рецепт,бо я так на око зразу не зможу зробити!
я дала самий конкретніший рецепт який тільки може бути! Шо там робити? Все руками відчуєш, ти ж робила вже мастику, знаєш приблизно яке то має вийти...
Цитата: мари4ка
А як вона себе на торті поводить?
гарно лягає, тримає форму і застигає в холодильнику.
Цитата: мари4ка
Не тече,коли з холодильника вийняти?
вона м'якне.
Цитата: Olenochka
ось по цоьму рецепту робила і мені вона не вийшла
може в тебе не сухе молоко, а його замінник якісь, бо кажуть шо з ним не виходить. Почитай склад. А шо там не вийшло в тебе?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Слухайте, то мож дістати психологічний стрес, коли бачиш, як шматують твого торта, над яким ти так довго сиділа..
Дивно...Ніколи такої проблеми не мала...Адже ти знаєш завчасно, що торту твоєму один шлях, яким би гарним він не був...)))) він не створений для того, щоб його засклили і милувалися...))) Так щоб дуже - то ніколи не страждала...А може, просто не створювала ще таке, щоб дуже вже самій собі подобалось? вічно чимсь незадоволена))))