Alona S,Оленочко,та я вже не такий дуже професіонал,ще вчусь сама,правда багато єксперементую...
На рахунок мастеркласів,то вчуся,багато взяла від Волошки,але буду мати наувазі
А мастику я в холодильнику тримаю,не викидаю ні одного шматочка,її можна розігріти в мікрохвильвій(не багато,10 сек.) , добре розімяти в руках і з нею можна знову працювати!Барвники розбавляю зі звичайною водою і додаю до розігрітих мармишок.Але деколи залишається добрий кусок мастики і мені треба темніший колір(напр. був рожевий,а треба бурдовий),то я до готової мастики додаю розведений колір і добре вимішую,можна підсипати ще трошки пудри(бо барвник з водою і мастика стає рідшою),тоді в холодильник на 20хв і можна працювати далі! Секреті в в мене від вас ніяких нема
питайте ,буду рада поділитись досвідом