Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти - 2
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2010 10:51
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Продовження теми Прикрашаємо (декоруємо ) торти

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
9 серпня 2010 10:58
Повідомлення #281


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Alona S,дякую 3fb

А ось моя наступна робота,в середині бісквіт і масляний крем з вишнями
Перейти на початок сторінки
Svitlana
9 серпня 2010 15:30
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 8.07.2013

ICQ:--

Бали: 80
молодець!!!!!!!! winked тортик супер!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
lana
9 серпня 2010 16:26
Повідомлення #283


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
мари4ка,
Рушничок- ну ніби справжній!!! а тортик-класний!!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
9 серпня 2010 22:08
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
lana, m05004
svitlana m05004
ДЯКУЮ всім хто оцінює мої роботи 3fb
Перейти на початок сторінки
olenka=)
9 серпня 2010 23:29
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
tort-super! A chum v3agali sklejuvatu tisto? Mo*na shos samomy 3robuty?
Перейти на початок сторінки
мари4ка
10 серпня 2010 00:03
Повідомлення #286


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
olenka=),шо ти маєш на увазі?яке тісто? Якщо ти маєш на увазі покриття,то це не тісто-це мастика і склеюють її водою!
Перейти на початок сторінки
Орися
10 серпня 2010 12:26
Повідомлення #287


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
дівчата підскажіть з чого робите білу мастіку. бо мармишки є тільрожеві або жовтенькі! bully
Перейти на початок сторінки
Svitlana
11 серпня 2010 00:53
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 8.07.2013

ICQ:--

Бали: 80
Орися
мастика білого кольору:
1) 160 гр сухого молока
160 гр цукрової пудри
200 гр згущеного молока
2 ч.л. лимонного соку
Замісити масу до консистенції м'якого пластиліну


2) 10 гр желатину
900 гр цукрової пудри
10 ст.л. води
Желатин замочити на 40-60 хвилин, потім нагрівати на водяній бані, дати остигнути. В ще рідкий, але у прохолодний желатин, поступово додаємо цукрову пудру, ретельно вимішуючи. Робимо пластичну масу.



3) 0,5 ч.л. желатину залити 1 ст.л. води, доти розбухнути і підігріти на газі, але не доводити до кипіння. Додати в теплий розведений желатин 1 ч.л. гліцерину (для внутрішнього використання - в аптеці продається), та 2 ч.л. глюкози (40% , знову ж таки в аптеці можна купити). Тоді просіяти 150 г пудри і влити туди желатинову массу. Вимішувати підсипаючи пудру доки не буде потрібної консистенції.

на мою думку найкраща з гліцерином!
Перейти на початок сторінки
Alona S
11 серпня 2010 15:04
Повідомлення #289


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
мари4ка,бачу у тебе на цьому останньому тортику багато різних кольорів мастіки.Цікаво,ти залишаєш шматочки з попередніх виробів?Як вони зберігаються?І ще,бавники в чомусь розчиняєш,перед тим як давати у мастіку?І взагалі,пора давати майстер-класи, а то я тут засипала запитаннями lol Поділись своїми секретами, m0554 думаю всім буде цікаво!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
11 серпня 2010 16:17
Повідомлення #290


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Alona S,Оленочко,та я вже не такий дуже професіонал,ще вчусь сама,правда багато єксперементую... laughing На рахунок мастеркласів,то вчуся,багато взяла від Волошки,але буду мати наувазі belay
А мастику я в холодильнику тримаю,не викидаю ні одного шматочка,її можна розігріти в мікрохвильвій(не багато,10 сек.) , добре розімяти в руках і з нею можна знову працювати!Барвники розбавляю зі звичайною водою і додаю до розігрітих мармишок.Але деколи залишається добрий кусок мастики і мені треба темніший колір(напр. був рожевий,а треба бурдовий),то я до готової мастики додаю розведений колір і добре вимішую,можна підсипати ще трошки пудри(бо барвник з водою і мастика стає рідшою),тоді в холодильник на 20хв і можна працювати далі! Секреті в в мене від вас ніяких нема laughing питайте ,буду рада поділитись досвідом belay
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 листопада 2024 09:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100