мари4ка, Твоя майстерність росте з кожним днем!!!!Тільки надзвичайно талановита людина може так швидко самоудосконалюватися! Я думаю, замовник був у захваті!!!!
мари4ка дуже дякую! гарна сумочка дівчата мені приємно,що вам сподобалось ,як я прикрашаю торти(бо я самоучка,але напевно не тільки я?) займаюсь прикрашанням 1 рік
Дівчата виручіть скажіть скільки треба мармишок щоб покрити мастікою торт дыаметрои 24 см і великий пляцок розміром 27*35 хочу мамі на день народження гарно оформити торт.
sunnygirl Яруська lana sunnygirl svitlana ІНЕСА Дівчата усім велике дякую за приємні слова svitlana-я теж самоучка,але я прикрашаю торти тільки 3 місяці,перший свій торт я зробила плиміннику чоловіка в травні цього року це машинка Маквін,вийшло не погано! sannygirl,якщо гарно зроблена ,еластична мастика і гарно розкачується,то мені на торт №24 вистачає 100гр мастики,але для страхівки і щоб вистачило ще закрити низ торта(напр. бусами) можна взяти 150гр мапмишок.А для великого пляцка 27/35 треба 200гр мармишок.