olenka=),
Вся ця інформація у нас була вже виставлена раніше, ось
тут ти можеш подивитись самі рецепти, але якщо тобі це цікаво, переглянь всю тему "Прикрашаємо (декоруємо) торти" і "Прикрашаємо (декоруємо) торти - 2", там є багато цікавого.
Мармишки - це жувальний зефір або його ще називають маршмеллоу. Якщо ти будеш робити мастику з нього, то рожевий колір можна отримати, якщо взяти рожеві мармишки, якщо робити з білої, то з додаванням червоного барвника (його розводиш з водою) поступово до потрібного кольору, червоний колір можна зробити аналогічно рожевому, тільки сильніший розчин барвника, фіолетовий можна зробити, змішавши червоний і синій барвник.
Ось
тут є схема змішування кольорів.
Вдалих тобі спроб!!!