Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
gutka
7 вересня 2010 16:10
Повідомлення #51


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Natalyi
Гречаники- додати фаршу, яйця (сирі), посолити, поперчити і жарити , як котлетки. А моя знайома робить вареники , додаючи до гречки трохи сиру

я також таке готую, і гречаники (улюблена страва мого сина, а ще з грибною підливкою) і вареники (це моя улюблена страва)
Перейти на початок сторінки
lana
7 вересня 2010 16:17
Повідомлення #52


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
нетік,
Я іноді перець фарширований або голубці роблю не з рисом, а з гречкою( решта за рецептом) і дуже люблю.
З гречкою роблю кров"янку ( кишки, кров , свіже сало купляю на базарі)
Гречкою фарширують у нас качку.
Смачні зрази: з фаршу котлетного формую котлетки, всередині роблю заглиблення, кладу кашу, надаю форму пиріжка, обсмажую, за бажанням- можна протушити.

А ось ще цікавий на вигляд( бо сама не готувала ще) рецепт
Салат із гречки
Перейти на початок сторінки
нетік
7 вересня 2010 16:30
Повідомлення #53


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
natalyi
lana
дякую за рецепти. тепер думаю:гречаники чи котлетки?

а кровянка у мене вже готова.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 вересня 2010 17:56
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: нетік
дякую за рецепти. тепер думаю:гречаники чи котлетки?

Кров'янка стопудова winked !!!
Перейти на початок сторінки
Ластівка
7 вересня 2010 21:45
Повідомлення #55


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
нетік,
а рецепту на кров"янку? Я також своїх дурю гречаниками. Смажу їх відро і мають що тлумити до обіду)))А як котлетки, то мало виходить, а гречаників - багато

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
нетік
7 вересня 2010 22:06
Повідомлення #56


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Ластівка
а рецепту на кров"янку?

варена гречка
мелене сало
смажена цибулька
кров свиняча(молоти)
все перемішати, посолити, поперчити(всі інгредієнти на "око").
начинити кишки(не дуже твердо), перевязати в кількох місцях ниткою і варити у вже киплячій воді 5-10 хвилин. витягнути щоб стекли а тоді підсмажити на сковороді до готовності.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lana
7 вересня 2010 22:33
Повідомлення #57


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
нетік,
А я ще додаю часник і з півсклянки молока- вона тоді ніжніша
Перейти на початок сторінки
Ластівка
7 вересня 2010 22:35
Повідомлення #58


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
lana,
так само відварюєш? в мене мама колись робила кров"янку - краща ковбаса мого дитинства, але не варила, пекла - точно пам"ятаю

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
lana
7 вересня 2010 22:56
Повідомлення #59


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ластівка,
Ні, я спочатку відварюю, а потім запікаю в духовці, підкладаю вишневі гілочки, щоб не пригорала і смакувала краще, але коли поспішаю. то й просто смажу.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 вересня 2010 12:48
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Natalyi
Гречаники- додати фаршу, яйця (сирі), посолити, поперчити і жарити , як котлетки. А моя знайома робить вареники , додаючи до гречки трохи сиру ( але я такі не люблю )

Наталі, дякую за рецепт гречаників, а замотувати їх не треба в щось? бо я сама ще не робила, а завжди хотіла навчитись, а бачила, що подають їх замотаними у щось:)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 13:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100