нетік, Я іноді перець фарширований або голубці роблю не з рисом, а з гречкою( решта за рецептом) і дуже люблю. З гречкою роблю кров"янку ( кишки, кров , свіже сало купляю на базарі) Гречкою фарширують у нас качку. Смачні зрази: з фаршу котлетного формую котлетки, всередині роблю заглиблення, кладу кашу, надаю форму пиріжка, обсмажую, за бажанням- можна протушити.
А ось ще цікавий на вигляд( бо сама не готувала ще) рецепт Салат із гречки
нетік, а рецепту на кров"янку? Я також своїх дурю гречаниками. Смажу їх відро і мають що тлумити до обіду)))А як котлетки, то мало виходить, а гречаників - багато
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
варена гречка мелене сало смажена цибулька кров свиняча(молоти) все перемішати, посолити, поперчити(всі інгредієнти на "око"). начинити кишки(не дуже твердо), перевязати в кількох місцях ниткою і варити у вже киплячій воді 5-10 хвилин. витягнути щоб стекли а тоді підсмажити на сковороді до готовності.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
lana, так само відварюєш? в мене мама колись робила кров"янку - краща ковбаса мого дитинства, але не варила, пекла - точно пам"ятаю
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, Ні, я спочатку відварюю, а потім запікаю в духовці, підкладаю вишневі гілочки, щоб не пригорала і смакувала краще, але коли поспішаю. то й просто смажу.
Гречаники- додати фаршу, яйця (сирі), посолити, поперчити і жарити , як котлетки. А моя знайома робить вареники , додаючи до гречки трохи сиру ( але я такі не люблю )
Наталі, дякую за рецепт гречаників, а замотувати їх не треба в щось? бо я сама ще не робила, а завжди хотіла навчитись, а бачила, що подають їх замотаними у щось:)