Цією сумішшю засипати сливи, добре перемішати Закип"ятити маринад: 1 л оцту+ 2,4 кг цукру Залити сливи.Посудину прикрити( від мошок) Через 3 дні маринад злити, перекип"ятити, залити знову. Ще за 3 дні процедуру повторити, розкласти по банках,закрити капроновими кришками чи закрутити європейськими. Зберігаю у підвалі( відносно теплому).
Опис ніби-то довгий, а робити дуже швидко і легко. Мої називають їх українськими оливками.
шановні майстрині!!! прошу допомоги. залишилась гречка з вечері, а щераз ніхто їсти її незахоче. порадьте що з нею зробити щоб не спортилась(шкода продукту). наперед вдячна.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Гречаники- додати фаршу, яйця (сирі), посолити, поперчити і жарити , як котлетки. А моя знайома робить вареники , додаючи до гречки трохи сиру ( але я такі не люблю )
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...