мари4ка, всьо, ти тепер увійшла в історію з своїм рецептом))) Натуню, я останні три-чотири роки теж ніц не крутила, все давала лікарям заробити пару гривень ;), а тепер намагаюсь наверстати упущене)))А огірки вродили цього року
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
о, в тему баклажанів. Будь ласочка дайте хтось рецепту на гострі, термоядерні баклажани(або посиланнячко), бо ж важко в нас знайти Я так люблю баклажани у всіх їх способах приготування. Ото приходжу десь в гості і як зобачу баклажани то всьо, поки не врубаю всю миску - не вступлюсь, фігня що потім вмираю(підшлункова протестує) то я навчилась баклажани+мезім форте або фестал...)))Але мені якогось не дуже складного рецепта
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Будь ласочка дайте хтось рецепту на гострі, термоядерні баклажани
Ластівко, я роблю баклажани плястерками, перекладаю сумішшю - к-сть гострого перцю в суміші регулюється за бажанням. А ще дуже любимо салат 10-а (або "П'ятірка") - де всі овочі беруться в рівних частинах (гострий перець також за бажанням - деколи роблю в жврх варіантах, один ніжний, другий - термоядерний.. Таке підійде??? Можу написати рецепт.
Ластівко,тримайте мої улюблені,я їх вже багато років роблю і ще не проїлиь,та й всім дуже подобаються: БАКЛАЖАНИ ПО-КОРЕЙСЬКИ 3кг баклажанів 1.5перцю,солодкого червоного 10шт середніх помідорів 210гр 9% оцту 0.5л олії 3ст.ложки солі 1.5ст.(200гр)цукру 4 головки(середніх)часнику 4 стручки(середніх) гострого перцю
Баклажани порізати вздовж соломкою довжиною 4 см і твщиною 2см.Перець солодкий,гострий і помідори перемолоти +душений часник,олію,оцет,сіль,цукор,варити соус.В кипячий маринад викласти баклажани,тушити 7-10хв помішуючи,щоб баклажани змягкли.Спочатку здається,що соусу замало,але потім баклажани зягкнуть і зменшаться в обємі.Викласти в банки по 0.5л і стерилізувати 20хв.
ЩО ВОСЕНИ ЗАГОТУЄШ-ТИМ ВЗИМКУ СІМЮ ПРОГОДУЄШ!!! СМАЧНОГО!!!
Дівчата, підскажіть, хто сливи маринує - що потім робимо з тим сиропом від слив? Може соус якийсь? Хто як використовує? Бо я робила порцію на пробу, а розклала в банки так, що залишився сироп десь півлітра - так куди його пристроїти?
Бо я робила порцію на пробу, а розклала в банки так, що залишився сироп десь півлітра - так куди його пристроїти?
Будеш сміятися, але я так колись під гарячу руку на тому сиропі закрила ще й кизил - вийшов супер - тому можеш простерилізувати ще баночку, засипати ще якість фрукти-ягоди, залити сиропом, простерилізувати і закатати...