Девчонки дорогие! Вы все молчите.. подскажите , что передать в сумке сыну? Я понимаю у кого дочери-это одно(т.е могут более менее что то приготовить ), а парни совсем ленятся. Ясно, что сразу все налетают голодающие и сумка из дома -радость для всех. А вдруг какие-то идеи у кого есть???????
Мене виручають такі налисники: пожарити звичайні налисники, але дати менше цукру. Млинець посипати натертим твердим сиром, покласти маленьку сосиску або розрізану сардельку, загорнути продовгастим конвертиком. Сардельки беріть хорошої якості. Перед споживанням піджарити млинці на олії або маслі, можна їсти з кетчупом. Моїй студентці подобається.
знакомые приловчились передавать Новой почтой тормозки . Морозят полуфабрикаты и выпечку ложат в сумки и вещи. Так, что спасибки за идейку может еще в голову что то прийдет...
Мене виручають такі налисники: пожарити звичайні налисники, але дати менше цукру. Млинець посипати натертим твердим сиром, покласти маленьку сосиску або розрізану сардельку, загорнути продовгастим конвертиком. Сардельки беріть хорошої якості. Перед споживанням піджарити млинці на олії або маслі, можна їсти з кетчупом.
я не маю студентів :), але для себе готую млинці з сиром і відвареним курячим м"ясом. дуже смачно. а коли ще грибним соусом полити, то можна проковтнути язик . для студентів актуально котлети/відбивні, запечені курячі гомілки, зрази, вареники/пельмені/голубці - класика жанру :).
Що б приготувати смачненьке, новеньке на святковий стіл? Після праздників, такої кількості різних страв дуже важко чогось хотіті. Точно буду робити шубу (для мене це святковий салат), холодець , вялену ковбаску (роблю на балконі), і все....... як наче нічого більше не знаю. Якісь би ще салатики , щось з картошки, риби і таке , чого не їли раніше, або щось забуте, яке їли давно. А хто , як готує холодець? Скільки доводилось пробувати у кожної хозяйки різний. І наче усі однаково готують. Смак холодця , який готувала наша мама, мені здається , я не повторила ні разу. І не у всіх він дуже смачний, і не такий прозорий і не такий, як повинен бути смак часнику. ........ой , я дійсно така нагла, що самій страшно. Ну пробачте, нема у кого спитати. Мами 20 років не має, бабусі 96 років(вона вже як дитина) нічого не пам ятає, та й що мені у неї питати...а так чесно кажучи я ВАС знайшла і дуже вдячна.
Светочка, на сайті велика кількість рецептів,думаю що б ти не приготовила все буде смачне.Треба тільки трохи часу щоб все передивитись,перечитати і сміло готовити.Заходь до дівчат на кухоньки(авторські теми),там дуже смачно пригощають,на любий смак. Гарного кулінарного настрою.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Що б приготувати смачненьке, новеньке на святковий стіл?
Светочка на сайті та форумі дуже багато рецептів, ось тут є каталоги з їх допомогою знайдеш свій рецепт. Можеш пошукати по авторських темках ось тут http://dreamfood.ua/forum/forum_29 .
Сміло можна готувати по рецептах якими поділились дівчата.