Irina
А що й справді смачний йогурт виходить?
мені дуже смачно, взагалі я люблю молочні продукти, для себе роблю йогурт без цукру смак виходить солодко-вершковий
ІНЕСА
Який рецепт йогорту по-домашньому?
я беру літру молока (купую домашнє) довожу до кипіння (приблизно 90 градусів), а коли охолоне додаю 7 ст. ложок йогурту з живими бактеріями (купую йогурт Галичина без цукру 1%), але це для першого разу, а наступні рази додаю до молока одну баночку мною приготованого йогурту, ретельно перемішую розливаю по баночках і включаю йогуртівницю на 7 год (це коли молоко холодне) після чого йогурт потрібно охолодити в холодильнику. Виходить 7 баночок смачного йогурту, який я використовую для заправки салатів також