muzarom, Орися, дякую за відповідь. Та вони важать десь грам 25-30. А по часу, то перший був дооооовго))), і то ним не задоволена, інші переробила, але вже пішло скоріше. Бум думати, до завтра маю час. А чуть не забула, до мене будь-ласка на "ти "
Наталочко,голуби надзвичайно гарні.Порадити,яку ціну ставити не знаю,а от майстер-клас дуже хотіла б побачити.В мене син розводить голубів і дуже їх любить.
Наталочко,голуби надзвичайно гарні.Порадити,яку ціну ставити не знаю,а от майстер-клас
Таке саме можу сказати, голуби -красота і яка робота... Думаю,що може спробувати по 10 грн штука , а як "будуть носом крутити"- роби знижку по 8грн віддавай. Хоч то така нелегка робота , що й то замало, але в нас і того не возьмеш.
нінок, Ніна, дякую тепер вже хоч більш менш оприділилась з тим господарством своїм)) Дівчатка всім дякую за хороші слова, а МК буде, якщо треба. Коли останнього робила, то трохи сфоткала)))
Давай хоть МК, бо я вже "страшне скучила" за твоіми тортиками. Ну тут ще Galalviv помагає мені "не розслаблятись" своіми тортиками- вічно рот відкрию і "зацепенію" від подиву...
Газдиньки, порадьте, будь-ласка, смачненький тортик, але щоб був без какао і крем не містив фруктів. А то шось таке замовили, самі не знають що хочуть, а я нічого путнього знайти не можу...
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
А то шось таке замовили, самі не знають що хочуть, а я нічого путнього знайти не можу...
Скажи , будь ласка, чи хочуть бисквітні чи можуть бути коржі типу Рижика? Можу і то , і друге підказати, але в бисквітних- або просто бисквіт або з горіхами (тільки не грецькими , треба чищені).
Дівчатка, я знову за допомогою. Треба мені тортик на суботу, невеличкий, весільний))) Але везти його аж до Києва, тобто десь 400км. Що то таке б спекти, щоб воно доїхало в цілості і "сохраності". везти буду сама.