Дівтатка привіт, потрібна порада. Спекла сьогодні Сакуру, і хочу цей тортик обтягнути мастікою, скажіть як себе поводить той крем з желе, ніби він і масляний, але є якісь сумніви. Може хтось вже мав такий досвід? Наперед дякую.
Дівчатонька, поможіть замовили весільний торт і хочуть крем із згущеного молока (Не вареного) і лимонний курд.
лимонний курд дуже смачна річ,я робила апельсиновий під мастику,нічого не потекло,за згущонку не знаю-якщо з маслом то нічого,а якшо сама думаю буде текти
Дякую за відповідь. Але маю ще одне запитання, моживо трохи тупе, але вже вибачайте. Купила силіконий мат лоза. розкатала все добре, а коли перенесла на торт то відтиск зник, що роблю не так? Допоможіть
Міла 83, напевно ти на тортику трошки забагато розгладила, або відтиск був не дуже чітким, спробуй ще раз , не завжди з першого разу виходить, навіть якщо здається що це просто
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дівчата, маю до вас ще одне питання, як до професіоналів. В мене пів холодильника варення з рожі (мама робила минулого і позаминулого року), в цьому я вже не дала переводити цукор, бо й так в холодильнику можна забитись. До чого його використовувати? Бо крім як в пампушки начинку, придумати не можу. Часом на весіллях можна зустріти пляцки перемащені кремом з рожою, чи навіть звичайні вафлі, але як воно робиться- не придумаю. Допоможіть, будь ласка!!!
yabloko71, Рожею добре лікувати стоматит, або різні ранки в роті
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчатка, треба ваша порада. Попросили мене зліпити голубів на вистаку в школу, зліпити зліпила, але не знаю,яку ціну ставити. Ми тут з Марікою-Soni, радились, думали десь 100грн. за 15шт., так хотіли, але тепер попросили менше - 10шт. Ходила дивитись на ринок на ті, що продають, то там різні ціни, ну і зроблені вони з сухого білкового порошку, пудра. В мене всі зліплені з шокомастики. Хочу почути вашу думку. А ось і моя голуб'ятня))) Трошки ближче.
Яілатан, На Вашому місці я б порахувала скільки затрачено продуктів і часу, оцінити свою роботу. В магазинах фігурки звірята по 8 -12 грн, складники точно не шокомастика))