Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
chajka
10 серпня 2012 13:46
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Дівтатка привіт, потрібна порада. Спекла сьогодні Сакуру, і хочу цей тортик обтягнути мастікою, скажіть як себе поводить той крем з желе, ніби він і масляний, але є якісь сумніви. Може хтось вже мав такий досвід? Наперед дякую.
Перейти на початок сторінки
інна
10 серпня 2012 15:34
Повідомлення #182


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: Міла 83
Дівчатонька, поможіть замовили весільний торт і хочуть крем із згущеного молока (Не вареного) і лимонний курд.

лимонний курд дуже смачна річ,я робила апельсиновий під мастику,нічого не потекло,за згущонку не знаю-якщо з маслом то нічого,а якшо сама думаю буде текти
Перейти на початок сторінки
Міла 83
11 серпня 2012 15:41
Повідомлення #183


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
Дякую за відповідь. Але маю ще одне запитання, моживо трохи тупе, але вже вибачайте. Купила силіконий мат лоза. розкатала все добре, а коли перенесла на торт то відтиск зник, що роблю не так? Допоможіть :recourse:
Перейти на початок сторінки
наталька
11 серпня 2012 18:04
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Міла 83,
напевно ти на тортику трошки забагато розгладила, або відтиск був не дуже чітким, спробуй ще раз , не завжди з першого разу виходить, навіть якщо здається що це просто

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Міла 83
11 серпня 2012 18:11
Повідомлення #185


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
наталька, дякую, та я ніби взагалі не розгладжую, але мабуть дала забагато пудри і мастика була за туга.
Перейти на початок сторінки
yabloko71
4 жовтня 2012 19:04
Повідомлення #186


Молода господинька
  • 34

Репутація: 4
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 2.06.2011

ICQ:--

Бали: 116
Дівчата, маю до вас ще одне питання, як до професіоналів. В мене пів холодильника варення з рожі (мама робила минулого і позаминулого року), в цьому я вже не дала переводити цукор, бо й так в холодильнику можна забитись. До чого його використовувати? Бо крім як в пампушки начинку, придумати не можу. Часом на весіллях можна зустріти пляцки перемащені кремом з рожою, чи навіть звичайні вафлі, але як воно робиться- не придумаю. Допоможіть, будь ласка!!!
Перейти на початок сторінки
Ластівка
6 жовтня 2012 20:55
Повідомлення #187


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
yabloko71,
Рожею добре лікувати стоматит, або різні ранки в роті

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Яілатан
14 жовтня 2012 12:26
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Дівчатка, треба ваша порада. Попросили мене зліпити голубів на вистаку в школу, зліпити зліпила, але не знаю,яку ціну ставити. Ми тут з Марікою-Soni, радились, думали десь 100грн. за 15шт., так хотіли, але тепер попросили менше - 10шт. Ходила дивитись на ринок на ті, що продають, то там різні ціни, ну і зроблені вони з сухого білкового порошку, пудра. В мене всі зліплені з шокомастики. Хочу почути вашу думку. А ось і моя голуб'ятня)))
Трошки ближче.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
14 жовтня 2012 16:34
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Дівчатка,я знаю, що то домашні не породисті вийшли, але допоможіть оцінити :bully:
Перейти на початок сторінки
muzarom
14 жовтня 2012 18:29
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Яілатан,
На Вашому місці я б порахувала скільки затрачено продуктів і часу, оцінити свою роботу. В магазинах фігурки звірята по 8 -12 грн, складники точно не шокомастика))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 09:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100