та переглядала і не знайшла...може хтось посилання кине?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
natali, В мене є тільки складники тіста, а самого процесу приготування нема, тож я напишу : З батончиків 6-8 яєць, 300г цукру, 300г маргарину, 500г борошна, 1ст.л. амоняку. 300г батончиків.(що робити з тими батончиками-терти чи на водяній парі топити? )
Лорі,Дуже дякую, головне ,що э складники, а там вже можна пробувати:)
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Знову прошу допомоги. Тепер я маю нову машинку для виробляння печива. Дуже прошу скинутись рецептиком на коржики-печенька, щоб не дуже мудре було і смачне. Пісочні я не дуже полюбляю, мені б щось таке, щоб тануло в роті, щоб дівки на роботі хвалили і просили рецепти. Поможіть, бо я не перечитаю форум за ніч, а печенько вже хочеться спробувати