дівчата, ось таку фотку випадково побачила в темі як додавати фото...
де таку рецепту знайти? що то за страва? поможете?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
йолки ото розсмішила...вони мені взагалі якісь еротічні виглядають)) Ще"м не придумала кому, а може на тій морській чатівці вам таке снідання зготую? Тож тре рецепту дістати
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
спитала свого Німця, кого вони йому нагадують, то він казав, шо подібні на матрьошки так шо не знаю, де там еротика
ну так-так, кому чого не вистачає ;)
Дівчата, підкажіть може в когось є рецепт пляцка з шоколадних батончиків ( цукорки) моя бабця колись пекла, а рецепт не зберігся
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Дівчатка, поможіть знайти темку таку, де писало хто з якого міста? щось ніяк не знайду