Дуже прошу скинутись рецептиком на коржики-печенька, щоб не дуже мудре було і смачне. Пісочні я не дуже полюбляю, мені б щось таке, щоб тануло в роті, щоб дівки на роботі хвалили і просили рецепти. Поможіть, бо я не перечитаю форум за ніч, а печенько вже хочеться спробувати
Дівчата, прошу допомоги. Хто робив фото-торт підкажіть будь ласка, на який крем ту картинку треба класти. Це мене сестричка просить їй підказати, а я і не знаю, що їй порадити. Я так думаю, що на ганаш буде добре. А десь прочитала в інтернеті, що на вершковий крем треба класти, і тоді картинка, якби з"єднається з тортом. Але я боюсь, що так вона може розкиснути зовсім.
Дівчатонька, чекаючи відповіді на перше запитання в виникло ще одне. Підскажіть мені, чи буде добре, якщо у двоярусному торті нижній ярус зробити бісквітним , а верхній медовиком? І як їх краще взагалі зробити, щоб не просіли? Якщо прокласти підложку між ними, вона там мішати не буде?
Дівчатонька, чекаючи відповіді на перше запитання в виникло ще одне. Підскажіть мені, чи буде добре, якщо у двоярусному торті нижній ярус зробити бісквітним , а верхній медовиком? І як їх краще взагалі зробити, щоб не просіли? Якщо прокласти підложку між ними, вона там мішати не буде?
медівник важчий, ніж бісквіт - його краще вниз давати, особливо коли він з багатьох коржів. А підложка для чого і як потім різати - краще вже два окремі тортики оформити
Дівчата, підкажіть, як би його краще зробити? Маю шматок сала з м"ясцем з живота, гарний би вийшов рулет. Але не знаю - чи його маринувати, і скільки, чи просто намастити сіль-перець??? А ще сальце зі шкіркою - чи її потрібно знімати, чи так закручувати? От я темна (((
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Вікусю, ми такі шпондерки(бочки) завжди коптимо чи запікаємо, або відварюємо з оцтом, а потім і в кошик кладемо, я думаю якшо ти замаринуєш то смак буде кращий і сам бочокм*якший шоб ти потім з ним не робила, а якшо хочер робити рулет, то чоловік каже шо шкірку краще зняти, бо як спечеться то може дуже твердою стати і змарнить весь ефект і смак,
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Я так зрозуміла, що то підчеревина, як в нас кажуть. Якщо робити рулет, запікати, то шкірку потрібно зняти. А якщо із шкіркою. то такий рулет відварюють, довго. Потім виймають натирають часником і кладуть під якийсь груз. Виходить смачно. А можна теж натерти сіль, перць і т.д як завжди , або замаринувати і запекти. На дно банячка покласти вишневі гілочки , на нього цей шмат сала з м"ясом. Від вишневих гілочок і смак добрий і колір гарний, як копчений виходить.
наталька, Tatiana, Дякую дівчата! Щодо шкірки я зрозуміпа. Там навіть не підчеревок, а трохи бік, який переходить у живіт - тоненьке сало і зверху - м"ясо. Напевно просто посиплю сіллю та перцем, може часничком нашпигую і запеку)))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)