ГРИБИ!!! Дівчаточки, що робите з грибами? МАю опеньків троха. Завжди засолюю, було б добре ще замаринувати але нема нормального рецепта та й страшнувато трохи. Всяких салатів мені не кажіть. Поможіть може з маринованими або щось таке, щоб на свіжі схожі були
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ви маєте на увазі заливну рибу? Я робила з консервовавоно тунця,то було дуже смачно.А ще знаю,що скумбрію заливають,я не заливала,але куштувала-дуже смачно!
з великих коропів, що продаються живими - дуже смачно!!! називається заливна риба. Луска збирається, миється, завязується в марлю і вариться з бульйоном в якості желатину - застигає намертво.
P.S. Коли мої рибалки привозять мені 2кг карпиків, а я не збираюсь робити заливної, то час від часу роблю запаси луски в морозильнику - потім маю до будь-якої риби.