Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
Ластівка
27 вересня 2010 11:00
Повідомлення #91


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
ГРИБИ!!!
Дівчаточки, що робите з грибами? МАю опеньків троха. Завжди засолюю, було б добре ще замаринувати але нема нормального рецепта та й страшнувато трохи. Всяких салатів мені не кажіть. Поможіть може з маринованими або щось таке, щоб на свіжі схожі були

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 вересня 2010 11:02
Повідомлення #92


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
В нас теж оце підпеньок вчора нанесли. Будемо робити такі, шоб потім зимою з банки викинути на пательню з цибулею та засмажити

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
27 вересня 2010 11:11
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Ластівка
було б добре ще замаринувати але нема нормального рецепта

Ластівко,подивіться цей рецепт що я давала у консерваціях,дуже смачні і духмяні грибочки виходять! Я майже всі гриби по тому рецепту кручу!
Цитата: Натонька
Будемо робити такі, шоб потім зимою з банки викинути на пательню з цибулею та засмажити

Наталь,я у такому випадку відварюю і заморожую,так найсмачніше,якщо хочеш потім жарити,вони як свіжі!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 вересня 2010 11:19
Повідомлення #94


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
мари4ка, нема вже в тій морозилці місця smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ластівка
27 вересня 2010 11:51
Повідомлення #95


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Цитата: Натонька
мари4ка, нема вже в тій морозилці місця

в мене така ж проблема. тому чекаємо ще на поради

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Людмилка
30 вересня 2010 09:33
Повідомлення #96


Молода господинька
  • 34

Репутація: 24
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 209
З якої риби можна готувати холодець?

--------------------
Ні, я хочу крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Жити хочу! Геть, думи сумні!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
30 вересня 2010 10:00
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Людмилка
З якої риби можна готувати холодець?

Ви маєте на увазі заливну рибу?
Я робила з консервовавоно тунця,то було дуже смачно.А ще знаю,що скумбрію заливають,я не заливала,але куштувала-дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
30 вересня 2010 10:46
Повідомлення #98


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Людмилка
З якої риби можна готувати холодець?


з великих коропів, що продаються живими - дуже смачно!!!
називається заливна риба.
Луска збирається, миється, завязується в марлю і вариться з бульйоном в якості желатину - застигає намертво.

P.S. Коли мої рибалки привозять мені 2кг карпиків, а я не збираюсь робити заливної, то час від часу роблю запаси луски в морозильнику - потім маю до будь-якої риби.

рецепт заливної риби тут
Перейти на початок сторінки
Людмилка
30 вересня 2010 15:04
Повідомлення #99


Молода господинька
  • 34

Репутація: 24
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 209
А підходить луска будь - якої риби?

--------------------
Ні, я хочу крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Жити хочу! Геть, думи сумні!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
30 вересня 2010 15:38
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Ірка-Шкірка
Луска збирається, миється, завязується в марлю і вариться з бульйоном в якості желатину - застигає намертво.

Ірочко,дякую за ідею,ніколи б не подумала....я завжди желатин давала!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 01:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100