Знову я ! Робила я трубочки за вашими порадами, все вийшло супер ніц незвурдилося! брала згущонку " ічня " .Ще хочу порад !! Якщо спекти млинці (налисники ) з квасного молока спекти , получиться тісто чи ні?може хто пробував!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Є рецепти спеціально на кефірі, я тоже колись робила. Але там ше кип'яток якось йшов.. То якось не так як прості млинці робиться вроді... Хоча можеш попробувати))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Яруська!! Маю кисле молоко домашнє , нема куда діти,згадала що на кислому також роблять!то ж буду пробувати )) Натонька Натрапила на звичайний рецепт в неті, то такий самий як у звичайних тільки з кислим молоком
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Дівоньки, дали мені рамбамбари, маю муку, цукор, яєць не багато (можна купити), щоб то зліпити таке, щоб не дуже довго на кухні товктися?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого