Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
ІНЕСА
30 вересня 2010 15:39
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Ірка-Шкірка
вариться з бульйоном в якості желатину - застигає намертво.

А скільки часу варити, щоб добре застигло.І яка пропорція води і луски має бути? request
Перейти на початок сторінки
Людмилка
30 вересня 2010 15:45
Повідомлення #102


Молода господинька
  • 34

Репутація: 24
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 209
мари4ка,
А як правильно розводити і додавати желатин?
І який желатин обираєте ви?

--------------------
Ні, я хочу крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Жити хочу! Геть, думи сумні!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
10 жовтня 2010 11:28
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Дівоньки ПОМОЖІТЬ!!!,срочно треба рецепт мастики желатинової.Хтось з дівчат десь робив торт ювілейний і на ньому були лілії,казали шо якась нова желатинова мастика,що гарно форму тримала,не можу згадати у кого то.Відзовіться чия мастика!!!)))))))))))))))))
Перейти на початок сторінки
maija23
10 жовтня 2010 12:22
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
мари4ка,Коко Шанель робила дуже гарні лілії на торт з нагоди ювілею Ось тут
Перейти на початок сторінки
мари4ка
10 жовтня 2010 12:35
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
maija23,ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!! belay
Перейти на початок сторінки
lana
10 жовтня 2010 17:23
Повідомлення #106


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Натонька
шоб потім зимою з банки викинути на пательню з цибулею та засмажити

Дуже смачні виходять, коли відварити хвилин 40, промити, підсмажити у великій кількості смальцю або навпіл- смалець+олія,(обережно- бо пострілюють), посолити за смаком, додати лаврушку.Гарячими ( обережно!) перекласти у вижарені банки,натоптуючи, щоб зверху покривав десь на палець смалець, закатати. Взимку підсмажити злегка цибулинку(масла по мінімуму!), додати гриби зі смальцем, (власне, просто розігріти!), перчик молотий. Дуже смачно!

А мариновані роблю так:


Відварюю хвилин 40, промиваю, окремо готую маринад: у киплячу воду додаю духм"яний перець, лаврове листя, гвоздику, солі і оцту стільки, шоб був кисло- солонуватий, висипаю гриби, варю 20 хвилин ( куштую : якщо солі чи оцту мало- додаю ще). Перекладаю в стерильні банки, щоб покривав маринад, заливаю олією, щоб утворилася суцільна плівка, закриваю капроновою кришкою або європейською. Зберігаю в погрібі або в холодильнику
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 жовтня 2010 17:44
Повідомлення #107


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
lana,
гарний рецепт, не знала шо там треба багато смальцю.. на другий рік сама вже робити буду. Свекруха поки робила так, шо давала на банку ложку олії і ложку смальцю хіба... поки стоять, не стріляють, не знаю як там далі буде bully

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
lana
10 жовтня 2010 20:08
Повідомлення #108


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Натонька
поки стоять, не стріляють

Я мала на увазі, стріляють, коли смажаться. Ми тільки побралися з чоловіком (27 років тому), через тиждень поїхали на гриби, набрали опеньок відер 12, а що з ними робити? Роздавали і сусідам, і родичам, і в той же день поїхали до свекрухи та й прихопили відра 4. А свекруха тільки зробила ремонт. Говорить, навіщо стільки, що з ними робити? Я ж , "розумна" ( бо бачила, як то робить мама) порадила закрити смаженими. Звечора гриби відварили, а вранці свекрусі на роботу. Я ж знову з пропозицією: сама закрию. Розігріла 4 великі сковорідки і висипала на них відварені гриби. То як почало стріляти!!! Всі гриби прилипли до стелі!!! (Уявляєте, тільки-но зроблений ремонт!!! wassat ). Гриби- то сапкою зішкребли. Ми поїхали додому, не діждавшись свекрухи з роботи, і я з місяць до неї не їздила з сорому, доки вона не передала, щоб приїздили , вона ремонт переробила.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 жовтня 2010 20:50
Повідомлення #109


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: lana
стріляють, коли смажаться.

а... я йолоп))) Перепрошую request
Цитата: lana
Гриби- то сапкою зішкребли

Йой.. така історія... crying Уявляю, яким тяжким був той місяць..

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
3 листопада 2010 15:55
Повідомлення #110


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Львів'янки!!питаюсь у Вас! Хто знає, де можна купити листки норі?(це ті чорні листочки , в які закручують рис на суші)!

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 04:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100