Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Dolce Vita!, Солодке життя від Майї...
Оля-ля
22 жовтня 2010 23:13
Повідомлення #161



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 12.03.2014

ICQ:--

Бали: 50
Маєчко!
Страшенно люблю мак! Рецепт уже записала. Обовязково спробую!
Дякую за рецепт! winked
Перейти на початок сторінки
Iruna
4 листопада 2010 21:27
Повідомлення #162


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 26
Реєстрація: 2.01.2010

ICQ:--

Бали: 249
Дякую за рецепт завиванця з маком. Чудовий! Власне на цьому рецепті я випробовувала свою нову духовку. Супер! І духовка і рецепт.
Перейти на початок сторінки
Маруся
9 листопада 2010 04:28
Повідомлення #163


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: maija23
а потім завернути його в пергаментний папір,


мене також так поляк навчив коли я ходила працювати в пекарні. Власне таким чином виходять рівненькі маківники. Красота! Святами запахло!
Перейти на початок сторінки
gutka
9 листопада 2010 08:30
Повідомлення #164


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: maija23
В Польщі їх печуть на Різдво.

цього року мої поляки приїдуть до нас на Різдво - беру на замітку, шкода тільки що маку домашнього нема, тільки магазинний, а він має присмак такий цікавий-нетиповий, та гадаю що горіхи та мед візьмуть верх над тим присмаком
Перейти на початок сторінки
maija23
11 листопада 2010 00:39
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Торт "Наполеон"

Тісто:3ст.борошна, 1ст.сметани, 3 жовтки.Замісити тісто.
На водяній бані розтопити 1п.маргарину і перемішати з 1ст.борошна.Зняти з водяної бані і залишити,щоб трохи остигло.
Тісто розкачати тонко в великий пласт і змастити маргарином.Скрутити в рулет,поділити на 2 частини і положити в холодильник на 1 годину.
Ці 2 частини поділити ще на 3-4 катульки.Розкачати катульку зрізом вниз в круг або в іншу форму.В мене вийшло 6 коржів.
Випікати коржі при температурі 180гр-10 хв., в попередньо нагрітій духовці на 200гр- 15хвилин.
Пекти до золотистого кольору і під тарілку вирізати коржі ще гарячими.
Обрізані залишки від коржів подрібнити і посипати торт.






Крем: 1000 мл. молока, 1,5склянки цукру, 250 грам масла, 1 упаковка ванільного цукру, 3ст.л.борошна, 3ст.л.крохмалю.
Молоко(600мл.) закип'ятити з 1,5ст.цукру. Перемішати 3ст.л.борошна, 3ст.л.крохмалю і ванільний цукор з 400мл.молока, влити в кипляче молоко і варити до загустіння. Остудити. Збити 250гр.масла і по-одній ложці додавати холодну заварну масу, продовжуючи збивати(додати цедру 1 лимона і 2ст.л.горілки). Змастити коржі кремом.

Повідомлення відредагував maija23 - 11 листопада 2010 00:51
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 листопада 2010 01:25
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Класний наполеон! winked Треба буде спекти. Ой так багато хочеться а так мало встигається. crying
Перейти на початок сторінки
мари4ка
11 листопада 2010 09:05
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
maija23,дуже смачний торт!!!Які я тільки торти не пекла,а наполеон не можу наважитись request після такого покрокового рецепту обовязково спробую,дякую Маєчко!!! cd
Перейти на початок сторінки
vika
11 листопада 2010 09:27
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Я також печу такий торт. В приготуванні не складний і дуже смачний.
Перейти на початок сторінки
oksenya75
11 листопада 2010 11:11
Повідомлення #169


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Аж зразу захотілось спекти. Але якби пік все, що хочеш, то в двері боком би пролізав))) Щодня збираюсь на дієту, а тут зайдеш на сайт, подивишся, що люди печуть, і вся дієта горить вогнем)))
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 листопада 2010 11:51
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майєчко, дуже гарний варіант Наполеону, спробую.
Ще хочу запитати про маківники: вони в папері зарум'яняться? то я все про свою немудру духовку переживаю. Та може буду пекти в маминій з обдувом і конвекцією, тоді питання відпадає.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 65
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100