"Конвертики"
Тісто:200мл.рідкої сметани або кефіру із сметаною,2ст.л.свиного жиру/я замінила вершковим маслом, також вийшли дуже смачні/,50гр.дріжджів, борошна до замісу.
Замісити м'яке тісто і відразу виробляти конвертики: тісто розділити на дві частини,розкачати одну частину в круг,поділити на вісім трикутників, в середину положити тоненько порізані яблука або сливи,посипати 1ч.л.цукру.Вихід:16 середнього розміру конвертиків/я зробила маленького розміру із сливами/.
Заліплюємо краї тіста так,щоб вийшов трикутник.
Деко застелити пергаментним папером, виложити тістечка і пекти при температурі 180гр.-25хвилин.
Спечені тістечка посипати цукровою пудрою.