Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Полуниця (клубніка, трускавка), рецепти з солоденької ягідки
Galina_Nedomirko_
24 червня 2012 15:59
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Діна
закривала компот по такому рецепту: на 3-х літрову банку - 2 склянки полуниці, 2 склянки цукру, 1 чайна ложка лимонної кислоти. залити окропом, закатати і під ковдру, до охолодження.

Діна,сподобався цей рецепт,швидко робиться. :a0a:
Закрила 10 банок,більше боюся.Може вже хтось закривав по тому рецепту,бо ще маю полуницю.
Перейти на початок сторінки
svetochka
24 червня 2012 17:10
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Цитата: Galina_Nedomirko_
Може вже хтось закривав по тому рецепту,бо ще маю полуницю.


Я так закриваю, часом додаю замість частини полуниці інші ягоди: смородину, порічки, від цього смак лише виграє. Головне - лити окіп по самі вінця, щоб аж потекло з банки, і дуже добре укутати.
Перейти на початок сторінки
Ірця
24 червня 2012 17:32
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Може вже хтось закривав по тому рецепту,бо ще маю полуницю.


Можна закривати сміло. Щоб добре закипів сироп і добре вкутати. Якшо закручую вечером, то зранку вони ще добре теплі.

А ще так закриваю кампоти з винограду, яблук (парю 2 рази,а третій заливаю сиропом).
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
24 червня 2012 18:21
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
svetochka
Ірця

Дякую,дівчата,буду ще так закривати. :a0a:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 червня 2012 19:36
Повідомлення #35


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: svetochka
Полуничне варення на пательні


А в мене вийшло рідке :wassat: - як сироп - правда вже одної баночки нема - на сніданок смакували з налисниками...
Що не так - не знаю :am: :smile: ...
Перейти на початок сторінки
Ірця
28 червня 2012 21:18
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Ірка-Шкірка, замало варилося.
Перейти на початок сторінки
svetochka
28 червня 2012 21:35
Повідомлення #37


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Цитата: Ірка-Шкірка
А в мене вийшло рідке - як сироп -

Цитата: Ірка-Шкірка
Що не так - не знаю

Справді, певно мало варилося, ви помилилися з часом, тому що багато років уже користуюся цим рецептом, навіть даю полуниці літру і ще пригорщу - виходить густе. більше того, коли трохи перетримати - може бути і занадто густе.
Перейти на початок сторінки
gutka
28 червня 2012 23:19
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
Що не так - не знаю

а я думаю, що зробила замалий вогонь, воно має гарно уваритись, іншими словами та вода що у полуниці має випаруватись, бо я помітила якщо вогонь зробити дуже маленький, і полуниці будуть ніби "мліти" (як у нас кажуть) то дійсно буде рідке, а коли вогонь помірний(не дуже сильний) - густе як джем, саме таке я і люблю
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 червня 2012 00:22
Повідомлення #39


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: svetochka
Справді, певно мало варилося, ви помилилися з часом, тому що багато років уже користуюся цим рецептом, навіть даю полуниці літру і ще пригорщу - виходить густе. більше того, коли трохи перетримати - може бути і занадто густе.


для часу маю таймер - він не помиляється

Цитата: gutka
а я думаю, що зробила замалий вогонь, воно має гарно уваритись, іншими словами та вода що у полуниці має випаруватись, бо я помітила якщо вогонь зробити дуже маленький, і полуниці будуть ніби "мліти" (як у нас кажуть) то дійсно буде рідке, а коли вогонь помірний(не дуже сильний) - густе як джем, саме таке я і люблю


наступного разу попробую збільшити вогонь - справді варила на маленькому - щоб не дуже розбулькувалося по плиті :smile: - добре, що полуниця лише почалася (у нас)

дякую за поради :1f7:
Перейти на початок сторінки
Тереза
30 червня 2012 14:16
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
svetochka,
дякую за такий цікавий рецепт варення,варила сьогодні,вийшло супер,запах полуниці на весь дім,мені сподобалось-клас!!!
Перейти на початок сторінки
 
« · Фрукти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 01:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 80
Гостей: 54
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100