Любі моєму серцю і дорогі дівчатонька,мої дрімфудівські сестрички,ніжні,чарівні,неповторні! Перечитувала вітання декілька разів,були і сльози і радість почуттів,в які я поринула,як у бездонне море...... Вразливими ми стаємо з роками і чуттєвими.Які привітання...!!!!!!!.Кожне роздрукувала собі на пам"ять у вигляді листівочки...Хочу ,щоб ці сонячні слова,написані Вами теплі рядочки -завжди були зі мною,зігрівали душу і серце своєю щирістю і доброзичливістю! Дякую Вам,дорогі мої,за все і від себе хочу побажати кожній із Вас бути Щасливою,щоб в серці завжди розквітала Радість,в душі співали солов"ї Любові , Молодість Ваша хай буде нев"янучою,а краса незрівнянною!!!!Бажаю Вам палкого безкрайого кохання ,затишку і благополуччя в оселях,світлого прекрасного майбутнього для Ваших діток! Щоб кожного дня від свого коханого Ви чули слова ніжності і любові ,були найкращою для нього ,Єдиною на світі ,Неповторною Квіткою!!!Його ніжні теплі вуста хай будять Вас щоранку солодким поцілунком і пелюстками троянд стелиться дорога до Щастя!!!! З повагою шаною і щирою любов"ю до Всіх Майя
Із Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами заграє, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе !
ДОРОГА МАЄЧКА Хоч із запізненням , але я від щирого серця вітаю із Днем народженням. Будь здорова, щаслива , кохана. Хай у твоєму домі завжди буде злагода ,затишок, і достаток!!!!! Хай усі твої мрії збуваються
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Яруська Natalyi Natalyadiva Laima Безмежно вдячна Вам ,любі дівчатка, за тепло і такі сонячні рядочки привітань .Кожне Ваше слово залишиться квітнути у моєму серці назавжди прекрасною трояндою! Буду рада зустрітися у реальному житті,поспілкуватися за горнятком ароматної кави і шматочком тортика! Ластівочко,дорога моя!Дякую за таке зворушливе привітання і щирість!
Цитата: Ластівка
Чекаємо на звіт
Звіт у мене буде невеличкий і простенький, скромненький такий собі,вибачайте.. !Святкували ДН на природі з друзями... Фотографій .... ,...майже немає,(підходящих для форуму ))) ,)є однісінька-з шашликами,більш-менш ..))).Смачні такі були!!!Рецептик написати треба!!!Загружу пізніше.
Ось така смакота !Поза кадром.,-..декілька гостей чоловічої статі,не помістилися,нажаль,... у об"єктив! Рецептик буде у темі"Шашлики"
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні крапельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров’я, миру, успіхів, надії.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дорога Майєчко! Бажаю Тобі лише ясних, сонячних днів, хорошого настрою, отримувати від людей лиш повагу та любов! Бажаю міцного здоров'я, успіху у справах, домашнього затишку і тепла та багато подорожей, завдяки яким Твоє життя наповниться різнокольоровими барвами! З Днем Народження!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: