Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Маєчко!Щиро вітаю з Днем народження!!! Бажаю пісень, що лиш весна співає І музики, що награють ліси. І квітів тих, що раз лиш розквітають, І повні пригорщі любові та краси. Вітаю Вас зі святом!!! Нехай життя буде багатим: На здоров"я і на силу, І на доленьку щасливу!
Дорога Майєчко, хочу приєднатися до сьогоднішніх привітань, що ви отримуєте з нагоди свого Дням Народженя!!! Хочу побажати Вам здоровя бо це цінний скарб, сімейного благополуччя та затишку, любові від чоловіка і дітей. Бажаю щоб ви назавжди залишилися такою щирою доброю лагідною привітною, щедрою на теплі слова, яку ми всі знаємо і любимо. З Днем Народження!!!
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Дорога Маєчко, щиро вітаю тебе з святом. Будь здоровенька, щаслива, життєрадісна оптимістка! Життя зараз якесь важкувате, тож хочу сказати, що якщо тобі часом десь риють яму - не заважай! Закінчать - зробиш собі басейн... Якщо тобі миють кості - дякуй! Артрозу не буде... Якщо тобі плюють у спину- пишайся! Ти попереду... Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей. Візьми цвяхи. ЗАБИЙ НА ВСЕ...а ще....ще я знаю, що невиправні романтики ще зустрічаються на цій землі ;) цьомаю тебе
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорога Маєчко,прийміть найкращі побажання!!! Незабутніх вражень, щасливих подій, здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі,а доля дарує повні щастям роки.