Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
gutka
7 червня 2010 23:26
Повідомлення #71


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні приготувала рулет з омлету, саме зелені багато і яєць чимало, смачно і швидко, завжди вдається



Перейти на початок сторінки
Kseniya
8 червня 2010 11:25
Повідомлення #72


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 30.12.2014

ICQ:--

Бали: 70
Дуже вже вабить ця темка,тут так смачно та красиво подано. І ось знову смачненька страва до святкового столу. Та ще й гарне апетитне фото. belay
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
8 червня 2010 20:20
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Рулет дуже апетитний гарна страва а начинки мабуть можна спробувати різні.
Перейти на початок сторінки
gutka
8 червня 2010 21:04
Повідомлення #74


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: sunnygirl
можна спробувати різні.

саме так, я ще пробувала подрібнене варене куряче філе з грецькими горіхами та смаженою цибулею - дуже смачно
Перейти на початок сторінки
gutka
8 червня 2010 21:14
Повідомлення #75


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
коли розпочинається сезон зелені та свіжих овочів готую майже щодня салат, схожий шопський від Слави, правда у мене він не має назви, для нього купую ось такий сир


салат заправляю оливковою олією, коли дозріває солодкий перець обов"язково додаю: з ним ще смачніше


або поливаємо салат смачною заправкою:

олія та винний оцет в пропорції 3:1

спочатку до оцту додати перець, сіль і дрібку цукру, а потім поступово додати олію, постійно помішуючи, крім того, до соусу можна додавати ложечку гірчиці чи майонезу , а також подрібнену зелень, зубчик часнику.

Повідомлення відредагував gutka - 8 червня 2010 22:18
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 червня 2010 21:32
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Катю!
Кожного дня у Тебе ...щось новеньке і надзвичайно смачне! winked winked winked
Рулет із омлету...ніколи не готувала,але куштувала!Смакота-неймовірна,тепер сама спробую зробити.Ну а салат...просто чудо !Уявляю який він -ніжний,записала,завтра він буде ...і у мене...!!!!
Дуже дякую!!!!!! a0a

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 8 червня 2010 22:51
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 червня 2010 23:06
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, смачно...з оливковою олією хорошої якості взагалі смакота.
Мої домашні люблять потерти бринзу зверху, а мені подобається саме з фетою.
Перейти на початок сторінки
gutka
8 червня 2010 23:53
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка,
я свій роблю обов"язково з листям салату, дуже добре коли він декількох сортів
Перейти на початок сторінки
gutka
13 червня 2010 13:21
Повідомлення #79


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Морс із журавлини

неповна склянка журавлини (130-140 г)
1 л води
цукор з медом до смаку



у мене було 270 г журавлини
потовкти ягоди дерев"яним товкачем(ложкою) сік видушити, а жмих додати до гарячої води, закип"ятити, всипати цукор, нехай ще 2-3 хв покипить
пізніше процідити додати видушений сік, мед
пити охолодженим, дуже смачно у такі спекотні дні і корисно





Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
13 червня 2010 16:40
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Смакота.... І спрагу відмінно втамовує!! А корисно просто страшенно....Моя сестра колись так вилікувала пієлонефрит ( запалення нирок) , ягоду привозили трилітровими бутлями з Білорусі.

Не втомлююсь дивуватись твоїм фото - просто блискуче...!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100