Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
Свєтік
3 листопада 2010 11:12
Повідомлення #301


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Цитата: gutka
4 ст. ложки томату

Мається на увазі томатна паста чи соус.Чи можна пасту розвести водою?Яке по консистенції має бути тісто? Вибачте, що багато запитань просто дуже вже хочу приготувати цей пляцок...

Повідомлення відредагував Свєтік - 3 листопада 2010 11:15
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 листопада 2010 13:20
Повідомлення #302


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Свєтік
Мається на увазі томатна паста чи соус

паста, наскільки я знаю, соус зі спеціями і сіллю - зіпсує смак.
рідко коли дають томатний сік, але то вже зовсім інша пісня (тобто рецепт)

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 3 листопада 2010 13:21
Перейти на початок сторінки
gutka
3 листопада 2010 13:32
Повідомлення #303


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
В мене питання: ви додаєте у випічку амоній, чи можна його чимось замінити, бо мені не подобається, пробувала декілька рецептів - має дуже специфічний запах, який я не сприймаю зовсім:( А рецепти цікаві:)

рецепт дуже давній і я пекла його в ті роки, і томатний соус додавала такий який продавався одинаковий в усіх магазинах, це сьогодні він з різними додатками спецій, тож спробую приготувати і замінити амоняк содою і порошком до печева, а томатний соус на томатну пасту, яку купую італійського виробництва вона має консистенцію соусу, ось тоді буду ділитись враженнями

дуже прошу звертатись до мене на "ти"

Повідомлення відредагував gutka - 12 листопада 2012 08:54
Перейти на початок сторінки
gutka
3 листопада 2010 13:52
Повідомлення #304


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Свєтік
Чи можна пасту розвести водою?

пасту розвести водою до консистеції соусу
Перейти на початок сторінки
Свєтік
3 листопада 2010 16:34
Повідомлення #305


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
gutka, я правильно зрозуміла: у тісто додати 4 ст.л томатної пасти роведеної водою до консистеції соусу.Амоній треба гасити? Яке по консистенції має бути тісто?

Повідомлення відредагував Свєтік - 3 листопада 2010 17:00
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 листопада 2010 18:10
Повідомлення #306


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
А я ніколи такого пляцка не пробувала з томатом. Цікаво, який на смак?
Мушу випробувати якось.
Перейти на початок сторінки
Яруська
3 листопада 2010 18:15
Повідомлення #307


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
А я ніколи такого пляцка не пробувала з томатом. Цікаво, який на смак?

Славочка, я пекла Рожевий томат, той що від Любані. Тільки там багато коржиків тоненьких виходить. Спочатку тверді, а від крему відходять. Коржі мають гарний рожевий кольор. Нам сподобався! winked
Перейти на початок сторінки
gutka
3 листопада 2010 18:29
Повідомлення #308


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
на замовлення Свєтіка на швидкоруч спекла Пляцок з томатом, крем сметана збита з цукровою пудрою

Перейти на початок сторінки
Яруська
3 листопада 2010 18:39
Повідомлення #309


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: gutka
на замовлення Свєтіка на швидкоруч спекла Пляцок з томатом

gutka! Яка ти моторна і вправна господиня! winked
А то додому також можна замовляти?... feel
Перейти на початок сторінки
gutka
3 листопада 2010 18:44
Повідомлення #310


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Яруська
gutka! Яка ти моторна і вправна господиня!

дякую, це я просто вже другий тиждень у відпустці.....
я ще сьогодні такий смачнючий хліб спекла у нього така хрустка скоринка і неймовірний аромат - хліб зі смаженою цибулею
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 3 травня 2024 14:04

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100