Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
lana
10 жовтня 2010 16:08
Повідомлення #261


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka,
І я рецептик запозичила- дуже вже смачно виглядає!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 жовтня 2010 10:59
Повідомлення #262


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
дуже апетитний хлібець!
обов'язково приготую!
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 жовтня 2010 19:34
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, хотіла спитати про сирний пиріг у кокосовій глазурі. Чи глазур охолоджену на пиріг класти? в мене щось він не піднявся як слід, але смачний! треба повторити!
Перейти на початок сторінки
gutka
13 жовтня 2010 19:42
Повідомлення #264


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
Чи глазур охолоджену на пиріг класти?

ні не охолоджену
Перейти на початок сторінки
Solka
13 жовтня 2010 22:00
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Gutka м'ясний хлібець суперовий!!! winked як і всі ваші приготовлені страви

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
gutka
13 жовтня 2010 22:03
Повідомлення #266


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Solka,
дякую, хлібець дуже смачний, готувала вчора знову, дуже швидко з допомогою кухонного комбайну готую фарш, додаю решту необхідних продуктів, відправляю в духовку і чудовий, ароматний, м"ясний хлібець готовий - не потрібно ніякої ковбаси

Повідомлення відредагував gutka - 13 жовтня 2010 23:03
Перейти на початок сторінки
Маруся
13 жовтня 2010 23:38
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: gutka
він дійсно смачненький, мої хлопці оцінили


Підтверджую! Я також колись своїм робила, кілька років тому. Він мені дуже сподобався і всім домашнім також. В мене було одне відхилення, що я не всю курячу грудинку змолола і один кусочок просто покраяла на кубики і вимішала з фаршем. Вийшло також дуже гарно в розрізі.

Дякую, Катю. m05004 Зроблю знову, обов’язково! love
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 жовтня 2010 09:11
Повідомлення #268


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: gutka
М'ясний хлібець з в'яленими помідорами та сиром-фета

Катю, продовжую готувати за твоїми рецептами winked А в"ялені помідори - це як? Бо все є в наявності, а от щодо помідорів - не зрозуміла:)
Перейти на початок сторінки
gutka
14 жовтня 2010 10:15
Повідомлення #269


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
А в"ялені помідори - це як?

купила італійські в олії, маленький слоїчок, а може зроби без помідорів, а тільки з сиром
Перейти на початок сторінки
gutka
26 жовтня 2010 23:31
Повідомлення #270


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
гарбузовий хлiб




склад тiстa:
1 кг борошна
30 г свіжих дріжджів
850 г гарбуза (очищеної і нарізаної скибочками)
солі (приблизно 2 ч. ложки)
1-2 ст.л. оливкової (гарбузової) олії

приготування:
-В киплячу воду покласти гарбуз, трохи посолити і варити приблизно 20 хвилин (поки гарбуз не стане м'яким)
-Відкинути гарбуз, залишивши трохи води в якій вона варилася
-Гарбуз протерти через сито або перетворити на пюре за допомогою блендера
-Пюре і воду остудити приблизно до темп.40 градусів
-Борошно змішати з сіллю і теплим пюре
-Розпустити дріжджі в 6 ст.л. рідини в якій варився гарбуз (поставити в тепле місце на 8-10 хвилин)
-Дріжджі вилити в борошно з пюре і вимісити тісто, в кінці додати ложку олії
-Залишити підходити в теплому місці 1,5-2 години
-Тісто осадити і сформувати коровай, батони або булочки (на ваш смак)
-Зверху змазати олією(смачно коли ще зверху посипати гарбузовим насінням, так і зроблю наступного разу) і залишити ще на 40-50 хв.
Випікати в розігрітій духовці 200 градусів 50 хв


Повідомлення відредагував gutka - 31 жовтня 2010 16:46
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 15:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100