Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
sunnygirl
16 липня 2010 09:48
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Чудові котлетки мабуть смачненькі
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
16 липня 2010 19:34
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Котлетки дуже соковиті, щось схоже на "котлету по-київськи"...А родзинки, напевно, дають таку приємну солодкаву нотку, яка до курятини дуже пасує!
Перейти на початок сторінки
gutka
16 липня 2010 19:39
Повідомлення #143


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Коко Шанель
схоже на "котлету по-київськи"

схоже, але в оригиналі потрібно сухарі нарізати брусочками, і тоді котлета буде схожа на айстру власне така в неї назва, наступного разу зроблю саме так
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
16 липня 2010 20:44
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
А в мене є рецепт рибно-м"ясних котлет, які обкачуються ось в таких сухарях брусочками...Мені здається, має вийти цікаво...Вони тоді справді схожі на айстру)))
Перейти на початок сторінки
gutka
17 липня 2010 17:36
Повідомлення #145


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
цього року у нас гарний урожай огірочків, пропоную цікаву закусочку для тих хто полюбляє гостре

Огірочки пікантні




500 г огірочків нарізати брусочками і заправити

для заправки потрібно:
1 ст. л. солі
1 ч.л. цукру
1,5 ст. л. меленого перцю Чілі
5-6 зубчиків часнику подрібнити
1 ч.л. оцту
зелень кропу та петрушки
залишити на пару годин у холодному місці

Повідомлення відредагував gutka - 17 липня 2010 21:21
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 липня 2010 17:52
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Дуже вже ці огірочки смачні laughing але ми робимо їх без перцю чілі request
Перейти на початок сторінки
gutka
17 липня 2010 20:22
Повідомлення #147


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Olenochka
ми робимо їх без перцю чілі

я дуже люблю гостру їжу bully

Повідомлення відредагував gutka - 17 липня 2010 21:35
Перейти на початок сторінки
gutka
17 липня 2010 20:34
Повідомлення #148


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
літо - овочева пора, я сьогодні готувала на сніданок омлет з кабачком, а на вечерю оладки з капусти та моркви


1/2 невеличкого кабачка стерти на грубій терці додати 2 яйця, збити і додати сіль, спеції, смажити під кришкою



1/2 маленької капустини
1 середня морквина
підсмажена подрібнена невеличка цибулина
2 яйця
2 ст.л. борошна
капусту та моркву стерти на тертці (використала кухонний комбайн) все ретельно вимішати, посолити, поперчити і смажити на олії оладки

Смачного :)

Повідомлення відредагував gutka - 17 липня 2010 21:56
Перейти на початок сторінки
gutka
17 липня 2010 20:54
Повідомлення #149


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у такі спекотні дні роблю хлібний квас, дуже смачний

Хлібний квас



10 л води
буханець житнього хліба
15 г дріжджів
2 скл. цукру
сік лимона
родзинки

спочатку потрібно порізати хліб та дуже добре підсмажити у духовці



воду розділити навпіл і закип"ятити, сухарі залити половиною кропу та залишити на хвилин 40, коли вихолоне сухарі віджати і процідити
до решти води додати цукор, сік лимону все змішати і ще раз процідити, дріжджі додати в ледьтеплий квас і залишити на 4 год
розливати квас у 1,5 л пляшки (не до самого верху) в кожну пляшку класти по 2 родзинки
Квас тримати в холодному місці

Обговорення і звіти

Повідомлення відредагував Натонька - 24 червня 2013 12:00
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 липня 2010 22:38
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, смачні всі страви!
А квасу бабуня колотила відрами. ми всі як приїжджаємо, то в таку спеку й відра мало.
Але готувала з пакетика "хлібний квас". От тепер журиться, що нема його в продажу, то привезу твій рецепт, знову відро приготуємо wink laughing
Дякую.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 00:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100