сьогодні приготувала дуже смачнющі котлети в хрусткій скоринці з курячого філе, ідею підглянула у ЖЖ Олі (http://warunik.livejournal.com/19712.html)
а тепер рецепт, як я готувала:
600-700 курячого філе
1 куряче (2 перепелинних) яйце
50-60 г масла кімн.температури
50 г сиру натерти
1 ст.л. родзинок
сіль перець
сухарі з білого хліба для паніровки
з масла, сиру родзинок, зробити шось подібне на кульки, викласти на плівку і відправити до морозильної камери на 15-20 хв
приготувати з філе та яєць фарш, посолити, поперчити, мокрими руками формувати котлети, всередину вкладати холодні "кульки" з масла та сиру, панірувати колети в грубо змелених сухарях і смажити на олії
Смачного :)