У період вірусів хороший спосіб від нежиттю (рініту)
Щоб вилікувати нежить можна використовувати кухонну сіль. Для цього на повільному вогні нагрійте 1 кг великої кухонної солі на сковороді. На добре прогріту сіль покласти будь-яку лікарську траву, ялинову або соснову хвою, звіробій, листя смородини, берези, евкаліпт, шавлія, деревій, материнку або чебрець можна навіть сухі трави. Після чого зверху можна вдихати повітря. Цей один з видів сухих інгаляції, які служать відмінним засобом лікування і профілактики нежитю відразу для всієї родини.
Пари часнику від нежиті. Очищені кілька зубчиків часнику ретельно роздавите, а отриману кашку покладіть в маленьку скляну банку з кришкою. Дайте постояти приблизно 30 хвилин після відкрийте кришку банки і подихайте пару хвилин парами часнику. Кришку знову закрити. Щогодини протягом усього дня необхідно дихати парами часнику, при необхідності часник можна замінити свіжим.
Інгаляції для прогрівання носової порожнини. Відваріть декілька штук картоплин в мундирі, але не витягуйте їх, туди, ж додайте пару крапель евкаліптової або ефірного масла також підійде і м'ятна, лавандова або ялицеве масло. Далі необхідно дихати над парою від картоплі для цього закутайтеся зверху великим рушником або вовняною ковдрою. Після проведення процедури рекомендується надіти на голову теплу шапку.
Усім привіт! Відпочивала цього року в Одеській області (в Кароліно-Бугаз) - в кожному дворі все в квітучих кущах, дуже гарно!!! От випросила я собі пагінець такого кущика, але ніхто не зміг сказати, як він називається? Може хтось із Вас знайомий з цією красою, хотілось би знати, що воно любить?
Це кампсис, іноді його ще називають текома, але текома- це ще й назва пухлини, тому я цю назву не сприймаю http://indasad.ru/ukhod-za-tsvetami/1789-kampsis-viraschivanie-i-uchod. Хочу попередити, що ця ліана має здатність розростатися. якщо кілька перших років я раділа кожному паростку, то ,мабуть, буду викорчовувати, бо вже весь горОд у ній.
Наші сусіди мають попри паркан цю гарну але дуже лізучу ліану, вона в нас цвіте цілий рік, але коріння пускає дуже глибоко і вилазить на нашому подвірі то там то там. Садівник казав що її позбутися дуже важко тому що вона під землею пускає корінці і всюди знову повилазить :)
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Дякую, дівчата, за корисну інформацію! Але, як кажуть, красота потребує жертв! - все одно посаджу, дуже вже вона гарна! Сьогодні бачила в одному дворі у Львові таку, але якісь дуже дрібненькі квіти - надіюсь, що моя приживеться і квітнути буде великими, такими гарними, як на морі!))